Oyun Prototype Franchise Pack 22,50TL

• Konuyu başlatan Shfly
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.690
Hocam Infamous oyununu bilmiyorum ama katliam gibi bir şey gibi duruyor günlük 1 saat stres atmalık gibi demi?
Evet hocam. Kolunu dönerci bıçağı gibi yapıp milleti doğrayabildiğin bir oyun bu. Bazı özellikler için hikâye şart fakat 2-3 tane özelliği alınca çok hikâyeye bakmasanızda olur. Süzülüp, hızlı koştuğunuz, kollarınızı topuz, keskin alet(ismi gelmedi aklıma) yapıp milleti doğradığın bir oyun. Hikâye iyi olmasa da takip etmenizi öneririm bu arada. Yeni özellik bir yana bir amacınızın olması her zaman daha iyi olacaktır.

Evet hocam. Kolunu dönerci bıçağı gibi yapıp milleti doğrayabildiğin bir oyun bu. Bazı özellikler için hikâye şart fakat 2-3 tane özelliği alınca çok hikâyeye bakmasanızda olur. Süzülüp, hızlı koştuğunuz, kollarınızı topuz, keskin alet(ismi gelmedi aklıma) yapıp milleti doğradığın bir oyun. Hikâye iyi olmasa da takip etmenizi öneririm bu arada. Yeni özellik bir yana bir amacınızın olması her zaman daha iyi olacaktır.
Tam aradığım oyunmuş gerçekten. Teşekkürler.

1.oyun çok zevkliydi fakat 2.oyun aynı şey tadı verince 2 saat sonrasında baymıştı. Hikaye az çok var alex mercer kendisi oyunun başında bir denek ameliyathanede uyanıyor. Ne olduysa orada gücünü kazanıyor. Alex kendisini bu duruma sokan şirket ve ordudan intikam almak istiyor. Ayrıca blackwatch özel birlikleri önüne sürekli taş koyuyor. Kız kardeşinden yardım alıyor hafızasını kaybediyor deney sırasında. Ufak tefek ara sahneler ile basit düzey bir hikayesi var asıl amaç yık dök parçala intikam al bu arada oyunda skill sistemide var.

Oyunun amacı ney? Kötü bir ekran kartımın olmasına rağmen kaldırması şaşırttı almak istiyorum.

Just Cause gibi birşey ya kesmeli falan. Devil May Cry'da denebilir.

İnternet kafelerin vazgeçilmez oyunuydu. 1. oyununda hikaye ve oynanış güzeldi 2. oyunu deneyimleme fırsatım olmadı ama sanırım 2. oyunu pek beğenen olmamış. Yıllardır Türkçe yamasının çıkması bekleniyor kaç yıl geçti halen bir yaması yok maalesef en azından benim bildiğim. Ancak vakit öldürmelik güzel oyundu diye hatırlıyorum.

Uzun süre götürecek oyunlar için oldukça uygun fiyat, isteyen değerlendirebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı