Prototype Türkçe Çeviri İptal mi Oldu?

• Konuyu başlatan Vieers
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 5.817

Vieers

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sitede uzun zamandır takip ettiğim ama konun kapandığını yeni fark ettiğim bir yazı var. Prototype için Türkçe yama yaptıkları yazıyor ama konu yazıya kapalı ve internet siteleri yok. Bu baştan beri yalan mıydı yoksa iptal mi oldu? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

O grubun başı olan Kaptan Jack Sparrow yamayı bize devir etti. Çünkü çevirisini gördüm, direkt translate basılmıştı. Yamayı biz sıfırdan çevirisine başladık. Şu anda testi de bitmek üzere... Bir aksilik olmazsa 4-5 gün sonra yama çıkacak. Trgamestudios discord, facebook ve sitesinden takip edebilirsiniz.
NOT:Yama ücretli çıkış yapacak. Cüzi bir miktarda satışa koyacağız...
Prototype kaç yıllık oyun efendim söyler misiniz?

O grubun başı olan Kaptan Jack Sparrow yamayı bize devir etti. Çünkü çevirisini gördüm, direkt translate basılmıştı. Yamayı biz sıfırdan çevirisine başladık. Şu anda testi de bitmek üzere... Bir aksilik olmazsa 4-5 gün sonra yama çıkacak. Trgamestudios discord, facebook ve sitesinden takip edebilirsiniz.
NOT:Yama ücretli çıkış yapacak. Cüzi bir miktarda satışa koyacağız...
14 yıllık ve çok az bir metin ve konuşma sahnesi geçen bir oyunu yıllar sonra ücretli bir yama ile sunmak güzelmiş. Zamanında ücretsiz yamalar çıkıyordu artık oyunu almayı geçtik yamaya bile ayrı para ayırıyoruz saçmalığa bak. :D

14 yıllık ve çok az bir metin ve konuşma sahnesi geçen bir oyunu yıllar sonra ücretli bir yama ile sunmak güzelmiş. Zamanında ücretsiz yamalar çıkıyordu artık oyunu almayı geçtik yamaya bile ayrı para ayırıyoruz saçmalığa bak. :D
Çok az bir metin mi? Sana oyunun dosyalarını atayım, küçük dilini yutarsın... 11 bin tane dosya, tool ile tek tek açıp, tek çeviriyorsun. Arayüz 5500 satır. Az mıymış sence? Zamanında diyorsun bak... Şu anda Türkiye'de çoğu oyuncu, oyun almıyor. Torrentten indiriyor. İstisna oyuncular hariç... Saçmalık değil. Saatlerimizi harcıyoruz o yama çıksın diye afedersin yırtamayız bir tarafımızı...
Eastergamerstv, MK editörü Ersin Kılıç bile yamaların satışına bir şey dedikleri yok. Zamanında dediğin, Oyun Çeviri, Technogame gibi gruplar nerede? Bak, o gruplardan ayrılan çevirmenlere bazıları Anonymous grubu çatısı altında... Bu yüzden serzenişte bulunmaya gerek yok...

Arkadaş cevabı vermiş. Yamayı parayla satıp milleti soymayın.
Yav he, milleti soyuyoruz. Ne soymasından bahsediyorsun. Otur sen çevir arkadaş... Bu kadar basit... Yapana da çene yapmayın...

Çok az bir metin mi? Sana oyunun dosyalarını atayım, küçük dilini yutarsın... 11 bin tane dosya, tool ile tek tek açıp, tek çeviriyorsun. Arayüz 5500 satır. Az mıymış sence? Zamanında diyorsun bak... Şu anda Türkiye'de çoğu oyuncu, oyun almıyor. Torrent'ten indiriyor. İstisna oyuncular hariç... Saçmalık değil. Saatlerimizi harcıyoruz o yama çıksın diye affedersin yırtamayız bir tarafımızı...
Eastergamerstv, MK editörü Ersin Kılıç bile yamaların satışına bir şey dedikleri yok. Zamanında dediğin, Oyun Çeviri, Technogame gibi gruplar nerede? Bak, o gruplardan ayrılan çevirmenlere bazıları Anonymous grubu çatısı altında... Bu yüzden serzenişte bulunmaya gerek yok...

Yav he, milleti soyuyoruz. Ne soymasından bahsediyorsun. Otur sen çevir arkadaş... Bu kadar basit... Yapana da çene yapmayın...

5 kuruş kazanamazsın o yamadan.

@ferex28 oyunun hikayesi 6 saat falan sürüyor neyi uzun bu oyunun? Hareketlere bak sanarsın RDR2 falan çeviriyor şu oyunu oynayan adam bile yoktur ülkede. Neyin fiyatını veriyorsun? Bu kadar sömürgeci olmayın arkadaş milletin oyun zevkini maffetiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ferex28 oyunun hikayesi 6 saat falan sürüyor neyi uzun bu oyunun? Hareketlere bak sanarsın RDR2 falan çeviriyor şu oyunu oynayan adam bile yoktur ülkede. Neyin fiyatını veriyorsun? Bu kadar sömürgeci olmayın arkadaş milletin oyun zevkini maffetiniz.
Benimle ulanlı falan konuşma. Terbiyeni takın. Beni ilgilendirmiyor kaç saat sürdüğü. Bak senin içine dert olmuş ki, bu kadar serzenişte bulunuyorsun. Milletin oyun zevkini kim mahvediyormuş, hayırdır. Git İngilizce oyna... Bu kadar basit... İngilizce gelişir. Ben konuyu açan kişiye cevap verdim. Git, bu oyunu translate yaması var, oradan indir. Bu kadar basit, benimle çene yarıştırma..400'den fazla oyunun yerelleştirmesinde bulunmuşum. RDR dedinde, bak ilk oyunu Ps3'te çevirdik. Teste girecek yakında... Demek ki herşey hareket değilmiş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı