RDR2 Türkçe yaması iptal mı oldu?

Ekleyip eklememek onlara kalmış, lisanslı bir marka üzerinden para kazanamazsın. Kendi adıma çok sevindim.
Ne kadar saçma bir düşünce tarzı... İnsanlar bu oyundan keyif alarak oynayabilsinler diye 7 aydır kendilerine ayıracakları zamandan feragat edip çalışıyorlar fakat sizin gibi projelere hiç bir faydası olmayan insanların şikayetleri sonucunda artık böyle bir çalışma olmayacak. Bir silah skinine binlerce TL veren insanlar şimdi çıkmışlar adamların alın teriyle yaptıkları yamadan istedikleri üç kuruş gözlerine batıyor. Sizin gibileri anlamıyorum dostum.Ne olması gerekiyordu, bedava mı olsaydı sesiniz çıkmazdı? Sizlere teşekkür ederiz.
Eklemiyorsa ve bundan rahatsız oluyorsan oyunu satın almazsın. Bahsettiğin şeyler kimseye çeviri için para kazanma hakkı vermez. Ne hakla "karışmayacak" sözüyle ahkam kesiyorsunuz anlam veremiyorum.
Asıl sana ne kardeşim T2'nun avukatı mısın? Onlar bile sizlerden şikayet gelene kadar karışmamışlardı bu işe.

Hala saçma diyor, arkadaşım şaka mısınız? Lisanslı ürün üzerinden para KA-ZA-NA-MAZ-SIN, aklınız almıyor mu? İstersen 7 ay değil 7 yıl emek ver, marka sahibi "benim lisanslarla korumamda olan oyun üzerinden para kazanamazsın dediği" an bitti. Ben bir markayı savunmuyorum, yasal olmadığını ve kaldırtmaya hakları olduğunu söylüyorum. Ayrıca sen kimsin, korsan çeviri yapıp para kazanma derdine düşenlerin avukatı mısın? Ne kadar ağladınız sızladınız bir yama için, çok istiyor olmanız haksız kazanç olduğu gerçeğini değiştirmez. Duygusal yaklaşıp, yanlış şeyleri savunuyorsunuz.

Hala saçma diyor, arkadaşım şaka mısınız? Lisanslı ürün üzerinden para KA-ZA-NA-MAZ-SIN, aklın almıyor mu? İstersen 7 ay değil 7 yıl emek ver. Ben bir markayı savunmuyorum, yasal olmadığını ve kaldırtmaya hakları olduğunu söylüyorum. Ayrıca sen kimsin, korsan çeviri yapıp para kazanma derdine düşenlerin avukatı mısın? Ne kadar ağladınız sızladınız bir yama için, çok istiyor olmanız haksız kazanç olduğu gerçeğini değiştirmez. Duygusal yaklaşıp, yanlış şeyleri savunuyorsunuz.
Kardeş sen haksız kazancın tanımını biliyor musun? Bir üründe standart olarak bulunmayan sonradan 3. parti üreticiler tarafından üretilen eklenen özelliğe bedel talep etmek farklı, bu üründe herhangi bir değişiklik yapmadan doğrudan olduğu gibi sunarak bundan kazanç elde etmesi farklıdır. Sizler daha anlamlarını bilmediğiniz kelimeleri kullanıp insanları haksız kazanç elde ediyorlar diye yaftalayamazsınız. Benim kızdığım nokta bu tür çeviri gruplarına destek olacağınız yerde köstek olmanız. Ne olmasını istiyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum.(Not:Anonymous ekibini normalde sevmem fanboyları veya yandaşları falan da değilim.)

Yamacılık gönül işidir para için yaparsan böyle emeklerin çöp olur. Bunların olacağını en başından beri bilecektin, telif hakları gibi şeyler yeni gelmiş gibi konuşmayın. Ülke meselesi oldu alt tarafı bir yama. Parayla satmaya kalkarsan elbette şikayet eden olacak. İyi oldu çok güzel oldu bir daha paralı yamaya kalkışan olmayacak. Başta game pass gibi saçma sapan şey getirip aylık milletten para almaya kalktılar ondan sonra nefretini kazandılar insanların.

Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz, sonuç değişmeyecektir. Konunun destek veya köstek olmakla hiç alakası yok. Haksız kazanç olmadığına karar vermek size kalmadı, sonuç olarak işte böyle yamayı iptal ettirirler. "Kardeş sen haksız kazancın anlamını biliyor musunuz" tarzında bir de cahil cahil ahkam kesmeniz yok mu, gerçekten kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz.

Merlin'in Kazanından alıntı:
Uzman Avukat Kadir Kurtuluş "Bu gibi çalışmalarda telif hakları konusuna dikkat edilmeli. Bir eseri izinsiz olarak işlemek suçtur ve verilen emeklerde boşa gidecektir. Türkiye'de girişimcilerin her alanda bu konuyu ihmal ettiklerini gözlemlemekteyiz, ama bu konulara dikkat edilmediği takdirde projeleriniz daha başlamadan sonlananabilir"

Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz, sonuç değişmeyecektir. Konunun destek veya köstek olmakla hiç alakası yok. Haksız kazanç olmadığına karar vermek size kalmadı, sonuç olarak işte böyle yamayı iptal ettirirler. "Kardeş sen haksız kazancın anlamını biliyor musunuz" tarzında bir de cahil cahil ahkam kesmeniz yok mu, gerçekten kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz.

Merlin'in Kazanından alıntı:
Kardeş cahil cahil ahkam kesenin kim olduğu belli oluyor. Sana soruyorum haksız kazanç nasıl gerçekleşiyor? Yaptığın alıntı telif hakkı ihlali sen çok biligilisin bizlere "Haksız kazanç" nasıl gerçekleşir bir tanımını yapar mısın?

Anlamamakta ısrar edeceğin şeyi niye anlatmak için kendimi yorayım. :) Algılarını kapatmışsın.

Şu yazıyı okuyabilirsin:

Anlamamakta ısrar edeceğin şeyi niye anlatmak için kendimi yorayım. :) Algılarını kapatmışsın.

Şu yazıyı okuyabilirsin:
Bak kardeş haksız kazanç lafını sen ortaya attığın için dahil oldum insanları haksız kazançla yaftalayamazsin. Konu telif hakkı ihlali ve hak sahibi telif haklarına sahip olduğu içerikle ilgili her türlü tasarruf yetkisine sahiptir. Senin iddian haksız kazançtı. Hala haksız kazancın ne olduğunu açıkladığını göremedim ve aciklayabilecegini de düşünmüyorum. Hadi şimdi sana iyi günler .( Ben o makaleyi zaten okudum)

Okumuşsun ve anlamamışsın. Orada da aynı şeyleri söylüyor. Lisanslı bir marka üzerinden izin almadan dosyalara müdahale edip bunu satamazsın. Bu o oyun üzerinden "HAKSIZ KAZANÇ" sağlamaktır. Senin gibi duygusal düşünen, elinden dondurması alınmış çocuk gibi ağlayan birine kimse anlatamaz.

Son düzenleme:
Bak kardeş haksız kazanç lafını sen ortaya attığın için dahil oldum insanları haksız kazançla yaftalayamazsin. Konu telif hakkı ihlali ve hak sahibi telif haklarına sahip olduğu içerikle ilgili her türlü tasarruf yetkisine sahiptir. Senin iddian haksız kazançtı. Hala haksız kazancın ne olduğunu açıkladığını göremedim ve aciklayabilecegini de düşünmüyorum. Hadi şimdi sana iyi günler .( Ben o makaleyi zaten okudum)
Hocam Rockstar'a ben yama yapıp ücretli satacam fiyatınız nedir diye sorarsın adamlarla anlaşıp çıkarırsın yamayı, öbür türlü yasal değil izini olmadan başkasının oyununa yama çıkartıp satamazsın @Onur Altuğ Sever'in ilk yazdığı doğru.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı