RDR2 Türkçe yaması iptal mı oldu?

Okumuşsun ve anlamamışsın. Orada da aynı şeyleri söylüyor. Lisanslı bir marka üzerinden izin almadan dosyalara müdahale edip bunu satamazsın. Bu o oyun üzerinden "HAKSIZ KAZANÇ" sağlamaktır. Senin gibi duygusal düşünen, elinden dondurması alınmış çocuk gibi ağlayan birine kimse anlatamaz.
TCK 257 Şimdi git ötede oyna
Hocam Rockstar'a ben yama yapıp ücretli satacam fiyatınız nedir diye sorarsın adamlarla anlaşıp çıkarırsın yamayı, öbür türlü yasal değil izini olmadan başkasının oyununa yama çıkartıp satamazsın @Onur Altuğ Sever'in ilk yazdığı doğru.
Benim buna hiç bir itirazım yok bu arkadaş haksız kazanç diyip duruyor ona deliriyorum. Hayır bide yama iptal olduğu için bı zil takıp oynamadigi kaldı. Yok başım gözüm üstüne telif sahibi istediğini yapmakta özgürdür

Madem iptal edildi, resmi bir ad yerine el altından piyasaya sürsünler bari.
Yok artık öyle bir ihtimal de olmaz . Çünkü T2 yasal süreç başlatmış dolayısıyla el altından da sızdırılsa sorumlusu çeviri ekibi olur ve malen sorumlusu da Anonymous olur
Madem iptal edildi, resmi bir ad yerine el altından piyasaya sürsünler bari.
Belki bı ihtimal çeviri içeriği ham dosya olarak paylaşılır ve başka birisi de bunu port eder ama tüm yasal sorumluluğu da almış olur

@caner karakus Uğraşmazlar. Hem oyuna Türkçe dil eklemiyorsun, hem de yamalara engel oluyorsun gibi bir algı yaratırlar. Ki bunu bildikleri için karışmazlar.

Zaten yama çıkarmama sebeplerinin altında, zorunlu ingilizce dayatması yatıyor. Yoksa çeviri yapmak o kadar zor değil, kaldı ki dönen paraların arasında para bile sayılmaz.

Son düzenleme:
@caner karakus Uğraşmazlar. Hem oyuna Türkçe dil eklemiyorsun, hem de yamalara engel oluyorsun gibi bir algı yaratırlar. Ki bunu da bildikleri için karışmazlar.

Zaten yama çıkarmama sebeplerinin altında, zorunlu ingilizce dayatması yatıyor. Yoksa çeviri yapmak o kadar zor değil, kaldı ki dönen paraların arasında para bile sayılmaz.
Şahsen benimde temennim bu yönde ama bakalım nasıl ilerleyecek hep birlikte göreceğiz.

Rockstar'ın yamayı iptal ettirdiğine kesinlikle inanmıyorum.

Game Pass ile aylık 20₺, tekli satış ile 50₺ fiyatla vurgun yapamayacaklarını düşündükleri için vazgeçtiler. 30₺ ile kar edemeyeceklerdi üstelik yamanın kırılıp çoğaltılabileceğini düşünerek yayınlamak istemediler bana göre.

Başta fahiş fiyatla açıklanması kaza değildi tamamıyla bilinçli olarak açıkladılar fakat bu kadar tepki çekeceklerini sanmıyorlardı Discord'da bile tepki çekince geri adım atmışlardı tahmin ediyorum ki grubun içindeki şahıslar engelledi. Eğer Rockstar engellemiş olsaydı ilgili yazıları paylaşmaktan çekinmezlerdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı