Prozone G88 alınır mı?

Kullanıyorum ilk satışa çıktığı günden beri. DPI tuşları hakkın rahmetine kavuştu, uzun süre aynı hassasiyette kullanınca her sol click'e bastığınızda scroll gibi aşağı gidiyor ve yolundaki herşeyi açıyor, bunun için bozuk DPI tuşlarıyla oynuyorum düzeliyor. Scroll konusunda bir sıkıntısı yok. Aydınlatması güzel. İdareten alınabilecek bir ürün.

Kullanıyorum ilk satışa çıktığı günden beri. DPI tuşları hakkın rahmetine kavuştu, uzun süre aynı hassasiyette kullanınca her sol click'e bastığınızda scroll gibi aşağı gidiyor ve yolundaki herşeyi açıyor, bunun için bozuk DPI tuşlarıyla oynuyorum düzeliyor. Scroll konusunda bir sıkıntısı yok. Aydınlatması güzel. İdareten alınabilecek bir ürün.
Almayayım bence. :D

Almayayım bence. :D
Almayın hocam, Rival 3'ü bitirmişler bende idareten aldım bunu ama götürür 2 ay daha herhalde.

Bence sorun mousede değil BİM'de, son zamanlarda ne aldıysam bozuluyor. Pazardan aldığım kulaklık beni 3 ay götürdü. Geçen bir kulaklık aldım bisiklet sürüyordum trafiğin sesini duymayayım diye taktım, hiç etkisi olmadı. Dursun dedim. 2 saat sürdüm bisikleti, indim bir baktım; kulaklığın yarısı ortada yok. Ama siz yine de tedbir amaçlı almayın :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı