P pchamA Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 Merhaba. Kasanın powerina takilan kabloyu babam almis. Bende PS3 vardi onun kablosuyla oluyor. PS3 kablosu kullanmam PC herhangi bir zarar verir mi ya da uzun vadede zararli olur mu? Yardimci olursaniz sevinirm.
Merhaba. Kasanın powerina takilan kabloyu babam almis. Bende PS3 vardi onun kablosuyla oluyor. PS3 kablosu kullanmam PC herhangi bir zarar verir mi ya da uzun vadede zararli olur mu? Yardimci olursaniz sevinirm.
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.669 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #2 PS3 Güç kablosu bilgisayara uycağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS P pchamA Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #3 lusie dedi: PS3 güç kablosu bilgisayara uycağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayni oldugu icin denedim ve açıldı. Yardim edecek yok mu? Son düzenleme: 22 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
lusie dedi: PS3 güç kablosu bilgisayara uycağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayni oldugu icin denedim ve açıldı. Yardim edecek yok mu?
lusie Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.669 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #4 pchamA dedi: Ayni oldugu icin denedim ve açıldı. Yardim edecek yok mu? Genişletmek için tıkla... Açıldıysa sorun olacağını zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
pchamA dedi: Ayni oldugu icin denedim ve açıldı. Yardim edecek yok mu? Genişletmek için tıkla... Açıldıysa sorun olacağını zannetmiyorum.