PS 3 mü Xbox One S mi veya başka cihaz mı?

Sence bütçe zorlanıp Series S almak fark yaratır mı?



Hocam PS4 ve Series S arasından hangisi seçilir sizce exc oyunlar daha iyi biliyorum ancak oyun kütüphanesi dar ve pahalı PS4'ün PS+ ne kadar iyi bilgi verirseniz sevinirim.
PS4 öldüğü için Series S almanız mantıklı olabilir. Evet, özel oyunlar PS tarafında çok daha iyi doğrudur. PS Plus çok iyi bir abonelik içerisinde birçok PS özel oyunu var bir ton 3. parti oyunda var, yeni oyunlar ekleniyor, aylık oyunlar gayet iyi fakat şöyle birşey var ki maalesef PS4 ölü yatırım. Artık hitap ettiği kitle çok azınlıkta kalıyor. Eğer çok az oyun oynarım oynayacaklarım da çok çok kaliteli Türkçe altyazılı, dublajlı oyunlar olmalı derseniz PS4 bir süre idare edecektir fakat bu şartları karşılamıyorsanız Series S almalsınız daha güncel, daha güçlü, PS4'ün aksine yeni oyunlar gelmeye devam edecek (Series X'e ne çıkıyorsa S'e de çıkmak zorunda). Ya yeni oyunları tercih edeceksiniz ya da eski nesil olsa da özel oyunlar için PS4 tercih edeceksiniz. İleride konsolu değiştiririm derseniz ben PS4 alın sonra PS5'e geçin kütüphaneniz ve kayıt dosyalarınız da kalsın derim fakat tek konsolda yıllar boyu kalacaksanız Series S'e en az 2026-2027 yılına kadar oyun çıkacağı için onu tercih edip uzun süre kullanabilirsiniz.
 
PS4 öldüğü için Series S almanız mantıklı olabilir. Evet, özel oyunlar PS tarafında çok daha iyi doğrudur. PS Plus çok iyi bir abonelik içerisinde birçok PS özel oyunu var bir ton 3. parti oyunda var, yeni oyunlar ekleniyor, aylık oyunlar gayet iyi fakat şöyle bir şey var ki maalesef PS4 ölü yatırım. Artık hitap ettiği kitle çok azınlıkta kalıyor. Eğer çok az oyun oynarım oynayacaklarım da çok çok kaliteli Türkçe alt yazılı, dublajlı oyunlar olmalı derseniz PS4 bir süre idare edecektir fakat bu şartları karşılamıyorsanız Series S almalsınız daha güncel, daha güçlü, PS4'ün aksine yeni oyunlar gelmeye devam edecek (Series X'e ne çıkıyorsa S'e de çıkmak zorunda). Ya yeni oyunları tercih edeceksiniz ya da eski nesil olsa da özel oyunlar için PS4 tercih edeceksiniz. İleride konsolu değiştiririm derseniz ben PS4 alın sonra PS5'e geçin kütüphaneniz ve kayıt dosyalarınız da kalsın derim fakat tek konsolda yıllar boyu kalacaksanız Series S'e en az 2026-2027 yılına kadar oyun çıkacağı için onu tercih edip uzun süre kullanabilirsiniz.

Ya paraya kıyıp Series S'ya da One S alacağım yorumların için teşekkürler.
 

Geri
Yukarı