Xbox 360 mı PS 3 mü?

PS3'e korsan oyun yükleniyor mu? Ve hangisi daha çok FPS verir bir konuda Xbox diye gördüm.
MMcM diye bir şey var bunu indirip kırıyorlar sonra oyunlarım romlarını hdd bağlayıp ps3 e atıyorlar sonra MMcM den oyunların romlarını çalıştırıp shortcut ekliyorlar.

Xbox 360 sadece jtag deden işlemle kırılır yani çip takılır ps3 ise yazılımsal olarak kırılır hen hibrit firmware demektir cihazda enable hen diye bir logo vardır oyun menüsünde bu butona basana kadar cihaz orjinaldir kırık özelliği aktif değildir kendin yüklediğin oyunları oynayamassın butona bastıktan sonra kırık özelliği aktif olur kendin yüklediğin oyunu oynayabilirsin multiman diyebir program var bu program ile cihazın içene erişebilir dosyaları kurcalayabilir oyun yükleyebilir emiletör kurabilirsin birde cfw var bu yazılımı sadece fat ve 2xxx slim cihazlarda kurabilirsin 2xxx cihazın altında yazar bu model numarasıdır eğer 3xxx bir şey yazıyorsa örnek 3504b o cihazı hen ile kırıcakdın cfw ile kıramazsın birde oyun mağazaları var onları indirip sanki playstation store den indirir gibi oyun indirebilirsin ek programlarda var örneğin webman, ırısman, artemis, managunz, multiman vb. bide ps3 4kpro diye bir mod var ana ekranı biz o ekrana xmb ekranı deriz biraz değiştiriyor açılış logo ve sesini değiştiriyor sanki PS4 gibi bir hava veriyor ama çok işe yaramıyor istersen bakarsın.
Not:Açılış logosunu yazısını ve sesini sende değiştirebilirsin.
Xbox 360 ile ilgili çok bir şey bilmiyorum ama jtag işlemi yapılmamışsa senin yaptıran lazım yoksa oyun indiremessenin.
Hepsi bir arda, recep cubidik, bak hele ps3 gibi kanallardan yardım alabilirsin bence ps3 al xbox grafik olarak ps3 azcık daha iyi fakat sen bilirsin

Xbox 360 sadece JTAG deden işlemle kırılır yani çip takılır PS3 ise yazılımsal olarak kırılır hen hibrit Firmware demektir cihazda enable hen diye bir logo vardır oyun menüsünde bu butona basana kadar cihaz orijinaldir kırık özelliği aktif değildir kendin yüklediğin oyunları oynayamazsın butona bastıktan sonra kırık özelliği aktif olur kendin yükleyin oyunu oynayabilirsin multiman diyebir program var bu program ile cihazın içene erişebilir dosyaları kurcalayabilir oyun yükleyebilir emiletör kurabilirsin bir de CFW var bu yazılımı sadece fat ve 2xxx Slim cihazlarda kurabilirsin 2xxx cihazın altında yazar bu model numarasıdır eğer 3xxx bir şey yazıyorsa örnek 3504b o hazı hen ile kırıcakdın CFW ile kıramazsın bir de oyun mağazaları var onları indirip sanki PlayStation Store'den indirir gibi oyun indirebilirsin ek programlarda var örneğin webman, ırısman, artemis, managunz, multiman vb. bir de PS3 4kpro diye bir mod var ana ekranı biz o ekrana xmb ekranı deriz biraz değiştiriyor açılış logo ve sesini değiştiriyor sanki PS4 gibi bir hava veriyor ama çok işe yaramıyor istersen bakarsın.
Not: Açılış logosunu yazısını ve sesini sende değiştirebilirsin.
Xbox 360 ile ilgili çok bir şey bilmiyorum ama JTAG işlemi yapılmamışsa senin yaptıran lazım yoksa oyun indiremessenin.
Hepsi bir arda, Recep cubidik, bak hele PS3 gibi kana.

Teşekkürler. PS3 alacağım umarım yaz tatilin de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı