PS 3 Red Dead Redemption Türkçe yama önerisi

Yapılabiliyor.

BLUS304018 sürümü ile uyumlu denmiş. Nasıl kurulduğunu bilmiyorum. YouTube'da bir sürü ilgili video var.

@591529 hocam ile konuştum yamayı bir YT videosundan bulmuş ancak artik dosyayı ve videoyu bulmak zordur telif yemiştir. Nasıl kuruldugu ile ilgili soracağım yazarım.

Kuruluyor yama bakalım olacak mı?

Maalesef olmadı ☹️ hala İngilizce oyun.

Öyle olmaz çünkü. Hocamın dediğine göre BLUS304018 sürümlü oyunu ilk olarak kurmanız lazım bu kod pkg olarak bulunmaz klasör ya da ISO şekilinde indirip kuracaksıniz. Sonra pkg uzantılı yamayı kuracaksıniz. Oyuna girdiğinde güncelleme isteyecek. Onu reddet oyundan çık tekrar gir olması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoda yazılı olarak anlatılmış. Aynı sürüm için mi emin değilim.

Buradaki yamayı kendi oyunumda denedim cogu kez ama olmadı ISO oyunuda indirmek gerekiyormuş sanırım üşendim cok deneyemedim artık deneme zamanı gelmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı