PS 3 Red Dead Redemption Türkçe yama önerisi

Hocam ISO şeklinde kurdum ana menüyede geldi oyun ama oyuna giriş yapıyorum geri oyundan çıkartıyor beni Rockstar'ım meşhur giriş yazılarına geliyor kapanıyoe sizde gelişme nedir acaba?

Benim oyun daha inmedi oyun tam inmek üzereyken çok zeki Windows güncelleme yapmış o yüzden indirme gitti baştan attım indirmeye. İnince deneyeceğim bende o sırada Technopat da bir ps3 oyunu paylaşayım dedim hazır PC açıkken oyunu sunucuya yükleyip konuyu açarım.

Benim oyun daha inmedi oyun tam inmek üzereyken çok zeki Windows güncelleme yapmış o yüzden indirme gitti baştan attım indirmeye. İnince deneyeceğim bende o sırada Technopat da bir PS3 oyunu paylaşayım dedim hazır PC açıkken oyunu sunucuya yükleyip konuyu açarım.

Hocam yapabildin mi meraktan çatlıyacağım ben yapamadım ISO dosyası bir türlü PS'ye aktarılmıyor uğraşamadım artık. Bu arada RDR yama aldığım adam iletişim kurdu dosyayı upload edip yolluyacakmış gerek kalmadı yani ISO ile uğraşmama 😅

Hocam yapabildin mi meraktan çatlıyacağım ben yapamadım ISO dosyası bir türlü PS'ye aktarılmıyor uğraşamadım artık. Bu arada RDR yama aldığım adam iletişim kurdu dosyayı upload edip yolluyacakmış gerek kalmadı yani ISO ile uğraşmama 😅

Benimki şu an PS3 de kuruluyor ben gene de haber veririm olursa. Sana iyi oyunlar.

@wWalsh hayırlı olsun yama çalışıyor sizin yama olmazsa denersiniz. Şuan gayet iyi oynayabiliyorum.

Son düzenleme:
Benimki şu an PS3 de kuruluyor ben gene de haber veririm olursa. Sana iyi oyunlar.

@wWalsh hayırlı olsun yama çalışıyor sizin yama olmazsa denersiniz. Şu an gayet iyi oynayabiliyorum.

Sağ olasın hocam ISO dosyası telefonda duruyor zaten daha silmedim sıkıntı olursa onu yükleyeceğim.

Yani cihazın yazılımını kırmak demek. Cihaz orijinal halinde manuel olarak adam gibi hiçbir şey yapılmasına izin vermiyor. CFW ya da HEN yazılımları ile cihazı kırarak daha özgür oluyorsunuz. Cihaza ekstra yazılımlar yükleyip oyun kopyalama, oyunların dosya konumuna erişme, cihazın fan ayarlarını manuel olarak ayarlama gibi özelliklere sahip olabiliyorsunuz bu sayede.

Yani cihazın yazılımını kırmak demek. Cihaz orijinal halinde manuel olarak adam gibi hiçbir şey yapılmasına izin vermiyor. CFW ya da HEN yazılımları ile cihazı kırarak daha özgür oluyorsunuz. Cihaza ekstra yazılımlar yükleyip oyun kopyalama, oyunların dosya konumuna erişme, cihazın fan ayarlarını manuel olarak ayarlama gibi özelliklere sahip olabiliyorsunuz bu sayede.
PS tarafında böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Peki bu virüs gibi tehlikeler yaratmaz mı?

PS tarafında böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Peki bu virüs gibi tehlikeler yaratmaz mı?
Bilinçsizce hareket eden birisi değilseniz, hangi siteleri/yazılımları kullanacağınızı bilirseniz bir sorun olmuyor. PlayStation daha kullanışlı oluyor. Zaten jailbreak işlemini uygulamak bir haktır, illegal değildir. İllegal olan korsan oyun. Jailbreak işlemi illa korsan oyun oynamak için kullanılmıyor, sahip olduğunuz cihazınız daha kullanışlı hâle geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı