PS 3 vs PC

Grafik ile alakalı değil. Artık PS3 alınmaz. Çok eskidi. Eğer 1000₺ bütçeniz varsa veya ileride olacaksa kesin PS4 alın. Zaten PS3 çok eskidi. Almanın artık anlamı yok. PS4 size yeni oyunlar, güzel grafik ve güzel oynanış. Bu saatten sonra PS3 almak saçmalık olur. Eğer yanılmıyorsam spor oyunları hariç PS3 artık oyun gelmiyor diye biliyorum. Bu yüzden PS3 bu zamanda almak pek iyi değil. Bütçeyi 1000₺ çıkartırsanız kesinlikle PS4 alın.
Bütçeniz yoksa ona bir şey diyemem. Eğer biriktirip 1000₺ toplayabilirim diyorsanız şu an PS3 almayın. Biriktirin ileride güzel bir konsol alır, güncel oyunları oynarsınız.
Eğer bütçenizi 1000₺ hiç çıkartamam diyorsanız o fiyata bilgisayar almaktansa PS3 almak daha mantıklı oluyor.

Ps3 almanı önermiyorum 500 gibi bir fiyata. Şuan da Ps4'ün 2.eli 850-1000 arasında. Artık çoğu oyunda Ps3'e çıkmayacak. Ona o kadar para vericene Ps4 almanı öneririm. Tabi senin kararın orası ayrı.

Eğer 1000 TL ile bilgisayar alacaksan dene şansını ama ne kadar iyi performans alabileceksin ki? Amacın oyun oynamaksa Playstation alman daha mantıklı. 1000 TL bandında gayet iyi 2. el PS4 modelleri var. 500 TL'yi aşamam diyorsan PS3 al.

Arkadaşlar ben köy yerinde yaşıyorum malum okulda başladı hani elimde imkan olsa ps4 alırım 0 ama işte ....😊

Neyse arkadaşlar elinizde fazladan Xbox 369 veya Ps3 falan varsa ben alabilirim haberiniz olsun.
Eğer 1000 TL ile bilgisayar alacaksan dene şansını ama ne kadar iyi performans alabileceksin ki? Amacın oyun oynamaksa Playstation alman daha mantıklı. 1000 TL bandında gayet iyi 2. el PS4 modelleri var. 500 TL'yi aşamam diyorsan PS3 al.

Son düzenleme:
Boşver ps3'ü GTX 750 ekran kartlı veya 960 olan bir kart toplarsın pazarlığı yaparsın.Letgo da çok ucuza gidiyor bu tür kartlar şuan 750 öneririm kullandım kullanışlı bir kart.

Sakın PS3 alma. Az kalsın ben de öyle bi hataya düşüyordum. 2015'e kadar olan exclusive ve güzel oyunları oynarsın fakat elinde oynayacak oyun kalmayınca napıcaksın? Elinde kalacak PS3. Sakın yapma öyle bir şey.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı