PS 4 için televizyon önerisi

Sitede tahminen alta belirtiyordur mesela Philips için 40 inch aşağısı için servis gelmiyor kurulumu ben yaptım örneğin.
Grundig daha ucuz smart filan da ondan alıyim dedim şimdi kasım da muhteşem cuma da veya cadılar bayramı olursa bakıcam yine televizyonlara çünkü cidden büyük indirimler oluyor philips e yine bakarım öneriler için saolun.

Biraz bütçe ayırma imkanınız varsa yine Sony marka bir televizyon almanızı tavsiye ederim. Diğer televizyon markalarına göre fiyat bandı yüksek (Şu aralar 5.000 tl'den aşağı yok diye biliyorum). Fakat tepkime süresi ve renk kalitesi konusunda benzersiz bir iş çıkartıyor.

Önereceğim model Sony KD-49 olur. Birkaç yıl öncesinin televizyonu ancak 4K çözünürlük sunuyor. Ben bir buçuk yıldan uzun süredir kullanıyorum bir kere bile beni üzdüğünü görmedim.

Biraz bütçe ayırma imkanınız varsa yine Sony marka bir televizyon almanızı tavsiye ederim. Diğer televizyon markalarına göre fiyat bandı yüksek (Şu aralar 5.000 tl'den aşağı yok diye biliyorum). Fakat tepkime süresi ve renk kalitesi konusunda benzersiz bir iş çıkartıyor.

Önereceğim model Sony KD-49 olur. Birkaç yıl öncesinin televizyonu ancak 4K çözünürlük sunuyor. Ben bir buçuk yıldan uzun süredir kullanıyorum bir kere bile beni üzdüğünü görmedim.
Ama pahalı, evet baktım 5.000 az para değil maalesef ülkemizde öyle televizyonları almak yavaştan imkansız hal almaya başlıyor.

Ama eğer başka televizyon önerin varsa açığım daha uygun olan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı