PS 4 monitör ve TV'ye aynı anda nasıl bağlanılır?

Kalazar05

Centipat
PS 4'ü hem monitöre hem de TV'ye aynı anda HDMI ile bağlama mümkün mü acaba? Mümkünse nasıl yapılabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör Samsung 32" ile TV Samsung marka 40" olup ikisi de 4K ve 60 Hz çoklayıcı ne gibi bir sıkıntı yapar...

Kaliteli çoklayıcı kullanıldığı sürece sorun olmaz fakat neden böyle bir işlem yapmak istediğinizi anlamadım ekranlar ayrı ayrı mı kullanılacak yoksa aynı anda mı çalışacak?

Kaliteli çoklayıcı kullanıldığı sürece sorun olmaz fakat neden böyle bir işlem yapmak istediğinizi anlamadım ekranlar ayrı ayrı mı kullanılacak yoksa aynı anda mı çalışacay
Kaliteli çoklayıcı kullanıldığı sürece sorun olmaz fakat neden böyle bir işlem yapmak istediğinizi anlamadım ekranlar ayrı ayrı mı kullanılacak yoksa aynı anda mı çalışacak?
Esasında aynı anda çalıştırmak için değil, ayrı ayrı olarak yani istediğimde PS4 ü monitörde veya tv de oynamak amaçlı.

O halde performans veya kullanım yönünden hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz önceki mesajımda bahsettiğim gibi kaliteli çoklayıcı kullanmanız halinde görüntü kalitesinde de kayıp yaşanmaz.

O halde performans veya kullanım yönünden hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz önceki mesajımda bahsettiğim gibi kaliteli çoklayıcı kullanmanız halinde görüntü kalitesinde de kayıp yaşanmaz.
Teşekkürler.
Bilgi için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı