PS 4 mü yoksa GTX 960 mı ?

Oyunu yapan firma da sütten çıkmış ak kaşık değil bence. Daha oyun bitmeden oyunu yayınlayan, daha sonra DLC ile para almaya çalışan firma çok.

Ben bir oyuna 250 TL veriyor isem , korsan oyun kullananlardan bir farkım olması lazım. Güncelleme desteği vs. vs. var biliyorum. Ama bu korsan olan oyunda da var. Arma III gibi oyunları çekinmeden alırım. Çünkü korsan oynayanlardan farkı var.

GTA V de aynı şekilde. Zaten Ubisoft tan korsan bile alınmaz onu söyleyeyim. Rockstar Games'in orjinale desteği mükemmel. Hele o Online'ın taklidi asla yapılamadı. Korsanda güncelleme desteği yok demedim ancak, Technopat Sosyal'in korsan desteği de yok malesef. Bu firmalar da müneccim değil yani. Belli bir tarih veriyor çıkaramayınca da "Durun, erteliyoruz." derlerse de çok kişi kaybedeceklerini biliyorlar. Ben mesajımda Ubisoft'u savunmadım ancak, şu oyuna para verilmez kavramını kafandan silmezsen Technopat Sosyal senden siler bunu bil. Sosyal de korsana destek yok bunu tekrarlayayım.

Ha bu arada, iPhoneDo'nun "Korsan Sana Bir Korsam" şarkısı sana gelsin.

GTA V de aynı şekilde. Zaten Ubisoft tan korsan bile alınmaz onu söyleyeyim. Rockstar Games'in orjinale desteği mükemmel. Hele o Online'ın taklidi asla yapılamadı. Korsanda güncelleme desteği yok demedim ancak, Technopat Sosyal'in korsan desteği de yok malesef. Bu firmalar da müneccim değil yani. Belli bir tarih veriyor çıkaramayınca da "Durun, erteliyoruz." derlerse de çok kişi kaybedeceklerini biliyorlar. Ben mesajımda Ubisoft'u savunmadım ancak, şu oyuna para verilmez kavramını kafandan silmezsen Technopat Sosyal senden siler bunu bil. Sosyal de korsana destek yok bunu tekrarlayayım.

Ha bu arada, iPhoneDo'nun "Korsan Sana Bir Korsam" şarkısı sana gelsin.
Technopat Sosyal'in Türkiye'deki tek forum olmadığını biliyorsundur herhalde. Bu arada optimizasyon sorunları olan, yarım olarak piyasaya sürülen oyunlara para vermekte özgürsün. Kimse sana verme diyemez. GTA V'nin orjinale desteğine bişey demedim ayrıca. Türkiyede oyun fiyatlarının ne kadar pahalı olduğu belli. Asgari ücreti olan bir insan ayda 1 oyun oynasa. Ayda 100 TL = Yılda 1200 TL eder. Yılda 1200 TL oyuna verebilirim diyorsanız sorun yok.

Her türlü PS4. Oynanış rahatlığı, PC'de ki gibi 10 oyunun 11'inde olan hacklerde yok. Ayrıca Dualshock 4 ve Exclusive oyunlar da cabası. Birde seni en az 4-5 sene götürür orası da var. Şimdi biri gelir 60 FPS diye ağlarsa takma kafaya. FPS'e değil oyunun içeriğine bakacaksın(y)

Bilgisayarım yok demiştin bu yüzden kesinlikle PC toplamalısın. GTX 960' la zaten PS4' teki oyunları oynayabilirsin. Ayrıca bilgisayarı oyun dışında şeyler içinde kullanabilirsin.

Bilgisayar şu anda 2-3 nesil önde. Bunu Sony dahil herkes kabul ediyor. GTX 960 ın yanına iyi parçalarda koyarsanız Play Station bu sisteme yaklaşamaz bile.

PS4 de bir oyunu almadan önce deneme şansın yok. Pc de indirirsin bakarsın hoşuna mı gitti alırsın. PS4 e upragade yapma şansın yok. PS5 çıktığında yeni oyunlar ona göre çıkmaya başlayacak. Ama pc de durum böyle değil. Canın bi Technopata girmek istediğinde PS de bu sana zulume dönüşecek. Pc deki rahatlığı ve komforu kesinlikle PS4 veremez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı