PS 4 Pro'ya çıkmaz mı yeni nesil oyunlar 1 sene sonra fiyatı düşer mi acaba PS5'in yoksa 3 5 sene mi beklemek lazım o zaman da PS 5 çöp olur gibiArtik genel olarak oyunlar PS4'e cikmiyor, bende bundan muzdaribim, hatta satmayi dusunuyorum.
Fakat halihazirda cikmis buyuk yapim oyunlari 2-3 yil daha cok rahat severek oynarsin.
Ileride PS5 almayi gozune kestir, aralarinda cok fark var.
PS5'lerin hepsinde Slim ifadesi var bu ne demek oluyor bilgim pek yok konsollar hakkında.Artik genel olarak oyunlar PS4'e cikmiyor, bende bundan muzdaribim, hatta satmayi dusunuyorum.
Fakat halihazirda cikmis buyuk yapim oyunlari 2-3 yil daha cok rahat severek oynarsin.
Ileride PS5 almayi gozune kestir, aralarinda cok fark var.
8 civarına satabilirseniz satın önümüzdeki aylarda ikinci el PS5 sayısı artacak muhtemelen o esnada PS5 kovalarsınız.
PS 4 Pro'ya çıkmaz mı yeni nesil oyunlar 1 sene sonra fiyatı düşer mi acaba PS5'in yoksa 3 5 sene mi beklemek lazım o zaman da PS 5 çöp olur gibi![]()
19a PS4 Pro mu aldınızPS5'lerin hepsinde Slim ifadesi var bu ne demek oluyor bilgim pek yok konsollar hakkında.
8 mi19 bine almıştım ben ne 8i.
Hepsinde yok. Slim demek standart ile aynı performans ama daha küçük kasa demek. Pro ise daha güçlü demek. PS4 Pro yaklaşık 5 birim gücünde, PS5 ise 11 birim. PS5 diskli cihaz alıp sonra oyunları toplu alın ve tek tek oynadıkça satın.PS5'lerin hepsinde Slim ifadesi var bu ne demek oluyor bilgim pek yok konsollar hakkında.
Evet PS 5 oyunları çok pahalı geldiği için PS4'e çıkar sandım yeni oyunlar ):19a PS4 Pro mu aldınız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.