PS 4 Pro nasıldır?

Jakiro13

Hectopat
Daha fazla  
Bir karar verip PS4 Pro aldım sizce salaklık mı ettim PS5 ile aralarında çok fark var mı? PS5 oyunları pahalı gibi geldi bana biraz ucuzlasın elimdekini satıp PS5 geçmeyi düşünüyorum.

Artik genel olarak oyunlar PS4'e cikmiyor, bende bundan muzdaribim, hatta satmayi dusunuyorum.
Fakat halihazirda cikmis buyuk yapim oyunlari 2-3 yil daha cok rahat severek oynarsin.
Ileride PS5 almayi gozune kestir, aralarinda cok fark var.

Artik genel olarak oyunlar PS4'e cikmiyor, bende bundan muzdaribim, hatta satmayi dusunuyorum.
Fakat halihazirda cikmis buyuk yapim oyunlari 2-3 yil daha cok rahat severek oynarsin.
PS 4 Pro'ya çıkmaz mı yeni nesil oyunlar 1 sene sonra fiyatı düşer mi acaba PS5'in yoksa 3 5 sene mi beklemek lazım o zaman da PS 5 çöp olur gibi :D

PS5'lerin hepsinde Slim ifadesi var bu ne demek oluyor bilgim pek yok konsollar hakkında.

8 civarına satabilirseniz satın önümüzdeki aylarda ikinci el PS5 sayısı artacak muhtemelen o esnada PS5 kovalarsınız.

8 mi :D 19 bine almıştım ben ne 8i.

PS 4 Pro'ya çıkmaz mı yeni nesil oyunlar 1 sene sonra fiyatı düşer mi acaba PS5'in yoksa 3 5 sene mi beklemek lazım o zaman da PS 5 çöp olur gibi :D

PS5 Pro çıktığında 800 dolar olacağını düşünürsek PS5 belki biraz düşebilir. Ama Max 1K zor düşer diye düşünüyorum.(Sıfır PS5)

PS5'lerin hepsinde Slim ifadesi var bu ne demek oluyor bilgim pek yok konsollar hakkında.
Hepsinde yok. Slim demek standart ile aynı performans ama daha küçük kasa demek. Pro ise daha güçlü demek. PS4 Pro yaklaşık 5 birim gücünde, PS5 ise 11 birim. PS5 diskli cihaz alıp sonra oyunları toplu alın ve tek tek oynadıkça satın.

PS5 Slim PS5'ten sonra cikan, PS5'in kisaca yenilenmis versiyonu denilebilir. Ikisi arasinda ne islemci farki ne de RAM farki var. Tek farki yenilenmis dis gorunuse ve 850GB olan SSD yerine 1TB SS gelmesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı