PS 4 Pro nasıldır?

Oha ya aynı fiyata PS5 resmen kazıklanmışım.

Tamam peki teşekkürler kazıklanmaktan kurtardığın için.

Karsina cikan ilk PS5'i de satin alma :D once bir arastir, hangis magaza uyguna geliyor ve guvenilir hissettiriyorsa oradan satin al, sana gonderdigim linke bakma PS5 yazdim karsima cikan ilk linki attim.

İade etmeye çalışma, teslim alma hiç kargocuya ürünün iade edileceğini ifade et. Alırsan ve iade etmeye çalışırsan seni ciddi anlamda uğraştırabilirler.
Evet kesinlikle oyle yap, kargocuya ben urunu almaktan vazgectim iade etmek istiyorum de.

Hiç bekleme derhal iade et. Aldığınız yer gördüğüm kadarıyla bir mağaza. Siz
ise tüketiciniz.14 gün içinde herhangi bir gerekçe ileri sürmeden iade hakkınız var.

Satıcının size ürünü sattıktan sonraki hali.😇😄
Şakasına paylaştım ciddiye almayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Usta cahilim ya bu konsol mevzularına hiç hakim değilim aralarında bu kadar performans farkı olduğunu bilmiyordum

Hiç bekleme derhal iade et. Aldığınız yer gördüğüm kadarıyla bir mağaza. Siz
ise tüketiciniz.14 gün içinde herhangi bir gerekçe ileri sürmeden iade hakkınız var.
İptal ettim PS 5 bakmaya karar verdim zaten alırken pişmanlık hissi vardı içimde 3 4 bin fazla vereyim en azından sağlam bir konsolum olur.

Son düzenleme:
Usta cahilim ya bu konsol mevzularına hiç hakim değilim aralarında bu kadar performans farkı olduğunu bilmiyordum

İptal ettim PS 5 bakmaya karar verdim zaten alırken pişmanlık hissi vardı içimde 3 4 bin fazla vereyim en azından sağlam bir konsolum olur.
Hangi şehirdesiniz hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı