Bence CD yerinin çalışmamasına göre 10 bin çok diye düşünüyorum. Çalışsaydı fiyatlar aşağı yukarı böyle diye biliyorum zaten. Bu şekilde kötü olmuş. CD ile takas veya koleksiyon yapardınız. Yine de performans sorunu yoksa hayırlı olsun güle güle kullanın.PlayStation 4 Slim aldım 10 bin lira. Tanıdıktan aldım. Orijinal. Tek kol 5 bin ocak 15, diğer 5 bin de 25'inde alacak. Sizce nasıl? Cihazın tek sorunu CD yeri calışmıyor.
Performans sorunu yok CD li oyun değil dijital takılıyorum oyunlar hep orada çok zorlasam bile çok az fan sesi cıkıyor normal PS 4 lerden kat kat iyi benceBence CD yerinin çalışmamasına göre 10 bin çok diye düşünüyorum. Çalışsaydı fiyatlar aşağı yukarı böyle diye biliyorum zaten. Bu şekilde kötü olmuş. CD ile takas veya koleksiyon yapardınız. Yine de performans sorunu yoksa hayırlı olsun güle güle kullanın.
Valla taksit gibi oldu bir de yaşadığım yerde PS4 kıtlığı var6 bin bandında cihaz kaynıyor 10k çok geldi bana tek kol ve CD roomda çalışmıyor.
Tamam ama yaşadığım yerde en ucuz PS4 12 bin bir de taksit gibi aldım benKazıklanmışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.