PS 4 Slim için monitör tavsiyesi

Taurusturca

Centipat
Selamlar,

Evdeki TV 10 senelik LCD olduğu için PS4'te oynadığım oyunlardan hiç zevk alamıyorum. Bunun yerine kendi odama güzel bir monitör alıp orada oynamaya karar verdim.

Normalde 4K bakıyordum ama PS4 Slim 4K desteklemediği için şu aşamada gereksiz buldum. Uygun bütçeli, FIFA 20 oynarken ve Netflix izlerken güzel görüntü alabileceğim 27" ve üzeri bir ekran arıyorum. Misal şirkette 4K TV + PS4 Pro var orada FIFA20 oynarken insan kendinden geçiyor, evde aynı oyunu oynadığımda resmen oyundan soğuyorum, o kadar fark ediyor görüntü. Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙂

O kadar büyük monitör 1080P çözünürlükte pek tat vermez. Ben daha yeni 22" monitör aldım tavsiye ederim Fiyat/performans ürünü.
LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör 803,79 TL yerine 711,00 TL
O kadar büyük monitör 1080P çözünürlükte pek tat vermez. Ben daha yeni 22" monitör aldım tavsiye ederim Fiyat/performans ürünü.
LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör 803,79 TL yerine 711,00 TL
Tabi IPS panel olanı öneririm

Aşağıdaki monitörü aldım 1080p IPS çok da iyi yorum yapmışlar ancak yakından oynadığım için midir nedir bizim evdeki 10 yıllık lcd tv den pek bir fark göremedim. Hatta bizim tv nin renkleri daha iyi gibi geldi bana. Mesela fifa 20 oynarken gözüme takılan titremeler, cisimlerin kenarlarındaki pikselleşmeler de gitmedi. PS4'ün olayı mı bu kadar yoksa monitördemi bir yanlışlık yaptım anlamadım. Aynı görüntü sorunları GTA5 'te de var.

https://www.hepsiburada.com/viewson...ps-monitor-p-HBV000008CYAB?magaza=Tekramarket

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı