PS 4 vs 4 Pro

Qroyrd

Centipat
Arkadaşlar merhaba, PlayStation almayı düşünüyorum fakat pek anlayamadım. Şimdi PlayStation 4 mü daha iyi yoksa Pro mu, hangisini tercih etmeliyim?

Arkadaşlar merhaba, PlayStation almayı düşünüyorum fakat pek anlayamadım. Şimdi PlayStation 4 mü daha iyi yoksa Pro mu, hangisini tercih etmeliyim?
4 serisi tamamen eskidi Pro'ya para bağlamak demek ölü yatırım demek. Piyasası yok çünkü satamazsın. PS 4 serisinde 4 slim alabilirsin.

İkince el PS5 zorlayabiliyorsanız PS5, çıkamazsanız ikinci el PS4 Slim. PS4 Pro piyasası yok.

Piyasası yok derken?
Satma anlamında mı? KS cihazı şimdi alsa en kötü 1,5 yıl kullansa zaten PS4'ün seri olarak piyasası yok olacak ki. Hangisinin piyasası daha iyi mantığıyla bakmazdım ben olsam.
Pro ile Slim arasında ciddi performans farkıda var zaten(deneyimimden yola çıkarak söylüyorum ki zaten kağıt üstü verilerde açıklıyor az çok)

Piyasası yok derken?
Satma anlamında mı? Ks cihazı şimdi alsa en kötü 1,5 yıl kullansa zaten PS4'ün seri olarak piyasası yok olacak ki. Hangisinin piyasası daha iyi mantığıyla bakmazdım ben olsam.
Pro ile Slim arasında ciddi performans farkıda var zaten(deneyimimden yola çıkarak söylüyorum ki zaten kağıt üstü verilerde açıklıyor az çok)

PS4 Slim yeterli durumda, Pro'yu alıp satman zor neden alasın ki? Sonuçta konsolu aldıktan bir süre sonra satacaksın. PS4 modelleri arasından en mantıklısı Slim model. Ayrıca PS4'ün piyasası 1.5-2 seneye bitmez. Şu anda hala PS3'ler satıldığını düşünürsek 4-5 sene var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı