PS 4 vs PS 4 Slim vs PS 4 Pro

Tabii zaten arkadaş hep arayüzde gezecek hız önemli (!) ne önemli farkmış Sony'nin bundan haberi var mı😄
Bulanıklık ve kalite derken? Siz oyun oynadığınıza veya en azından yapılan incelemelere falan baktığınıza emin misiniz? Bir fark yok bulanıklık olarak. Çözünürlük diyorsanız o kısımda bir tık var.
PS4 1080p Low-medium grafiklerde 30FPS verirken PS4 Pro ise 1080-1440p arasında medium ayarlarda en fazla 30FPS verdi. PS4 de sabit 30FPS veremediği oyunlar sayılı.
Özel oyunların da hepsi stabil çalışıyor ikisinde de.

Özellikle 2022 sonrası oyunların resmen çoğunda 25 FPS'lerde geziniyor PS4 en azından PS4 Pro sabit 30 FPS veriyor ana menü mizahınızda saçma olmuş onu ana menüde bile daha hızlı olduğunu belirtmek için söylemiştim.
 
Özellikle 2022 sonrası oyunların resmen çoğunda 25 FPS'lerde geziniyor PS4 en azından PS4 Pro sabit 30 FPS veriyor

2022 sonrasına FPS düşse ne olur ki 2023'ten itibaren iki cihaz da desteği kesilip çöpe atıldı😂 Bunlarda zaten güncel oyunları oynamak isteyen biri hüsrana uğrayacak bu belli bir şey derdiniz bazı oyunlarda 30'tan 25FPS'e düşmesi mi gerçekten😅

Ana menü mizahınızda saçma olmuş onu ana menüde bile daha hızlı olduğunu belirtmek için söylemiştim.

Başka hızlı olduğu yerler de var evet. Mesela PS4 yükleme ekranında 5Dk bekletirken PS4 Pro 4Dk 45Sn bekletiyor😄
 
2022 sonrasına FPS düşse ne olur ki 2023'ten itibaren iki cihaz da desteği kesilip çöpe atıldı😂 bunlarda zaten güncel oyunları oynamak isteyen biri hüsrana uğrayacak bu belli bir şey derdiniz bazı oyunlarda 30'tan 25FPS'e düşmesi mi gerçekten😅

Başka hızlı olduğu yerler de var evet. Mesela PS4 yükleme ekranında 5dk bekletirken PS4 Pro 4dk 45sn bekletiyor😄

Tamam hocam tamam haklısınız aynen.
 
Tamam hocam tamam haklısınız aynen.
Hardcore bir fanboysun. Sadece istatistiksel konuşuyorsun. PS4 Pro fiyatına Series S satılıyor ülkede. Nesil olarak daha üst bir cihaz varken PS4 Pro savunuyor, bir de yetmezmiş gibi saçma sapan öne çıkarmaya çalışıyorsun cihazı. Hadi konsol oyun için alınır diye milleti kandırıp eski nesil bile olsa PS'e iteceksin. Onda da bari doğruyu yap, slim öner ki insanlar eski nesil cihaz da alsa elinde kalacak olan 1-2k'ya yıllık PS Plus alsın da özel oyun oynasın.
 
Hardcore bir fanboysun. Sadece istatistiksel konuşuyorsun. PS4 Pro fiyatına Series S satılıyor ülkede. Nesil olarak daha üst bir cihaz varken PS4 Pro savunuyor, bir de yetmezmiş gibi saçma sapan öne çıkarmaya çalışıyorsun cihazı. Hadi konsol oyun için alınır diye milleti kandırıp eski nesil bile olsa PS'e iteceksin. Onda da bari doğruyu yap, Slim öner ki insanlar eski nesil cihaz da alsa elinde kalacak olan 1-2K'ya yıllık PS Plus alsın da özel oyun oynasın.

Fanboy falan değilim PS3 dışında PlayStation kullanmıyorum en azından 25 FPS veren bir konsol alacağına sabit 30 bazı oyunlarda da 60 FPS oynatan bir konsol alsın bu adamlar bu konsolu boşuna çıkarmadılar Xbox Series S alması zaten daha iyi fark ettiysen 8 bine PS4 Pro bulursan al dedim zaten 13 bine al demedim.
 
Fanboy falan değilim PS3 dışında PlayStation kullanmıyorum en azından 25 FPS veren bir konsol alacağına sabit 30 bazı oyunlarda da 60 FPS oynatan bir konsol alsın bu adamlar bu konsolu boşuna çıkarmadılar Xbox Series S alması zaten daha iyi fark ettiysen 8 bine PS4 Pro bulursan al dedim zaten 13 bine al demedim.
Aynen genç kardeşim, kendinin bile kullanmadığın şeyi önermeye devam ;)
 
Bu zamandan sonra yeni oyunların gelmeyeceği eski nesil bir konsol almak parayı çöpe atmakla aynı şey. PS4 yerine en azından Xbox Series S'e yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı