Çözüldü PS 4'e ikinci kol bağlanamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirDedim

Decapat
Daha fazla  
PS Remote ile bağlandığımda PS 4'e bağlı olan kolun bağlantısını kesti ve şimdi PS tuşuna bastığım zaman beyaz ışık gidip geliyor. Ön kısmındaki USB'ye kablo takıp kontrolcüye taktım yine bastım ama aynı beyaz ışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
PS remote play ile bağlandığınızda konsolunuza mevcut bir kontrolcü bağlı ise onun bağlantısını keser ve sanal kontrolcü olarak atanır. Bunun önüne geçmenin yolu konsolda başka bir hesap ile oturum açıp kontrolcünüzü oraya atamaktır. Remote play yaptığınız hesapta sanal kontrolcü mevcut olur.

Kolun bağlantısını kesiyor ve o kolda PS düğmesine bastığım zaman bağlanmyor.

Yani demek istediğim remote playden çıkıp normal kontrolcüyle girmek istediğim zaman bağlanmıyor.

Sorunu çözdüm yeni Micro USB kablosu aldım onu konsola takıp kola taktım oldu.
Ayarlarda Bluetooth aksesuarlari olması lazım PS5 de öyle bir yer var oradan kolların olduğu yere gel PS tuşu ile ekran kaydı alınan tuşa aynı anda basılı tut Bluetooth arama moduna geçer orada da Kol gözükür. Tıkla bağlanır.

Ayarlarda Bluetooth aksesuarlari olması lazım PS5 de öyle bir yer var oradan kolların olduğu yere gel PS tuşu ile ekran kaydı alınan tuşa aynı anda basılı tut Bluetooth arama moduna geçer orada da kol gözükür. Tıkla bağlanır.

PS 4 ama benimki yine de deneyeceğim.

PS Remote Play ile bağlandığınızda konsolunuza mevcut bir kontrolcü bağlı ise onun bağlantısını keser ve sanal kontrolcü olarak atanır. Bunun önüne geçmenin yolu konsolda başka bir hesap ile oturum açıp kontrolcünüzü oraya atamaktır. Remote Play yaptığınız hesapta sanal kontrolcü mevcut olur.

PS remote play ile bağlandığınızda konsolunuza mevcut bir kontrolcü bağlı ise onun bağlantısını keser ve sanal kontrolcü olarak atanır. Bunun önüne geçmenin yolu konsolda başka bir hesap ile oturum açıp kontrolcünüzü oraya atamaktır. Remote play yaptığınız hesapta sanal kontrolcü mevcut olur.

Kolun bağlantısını kesiyor ve o kolda PS düğmesine bastığım zaman bağlanmyor.

Yani demek istediğim remote playden çıkıp normal kontrolcüyle girmek istediğim zaman bağlanmıyor.

Sorunu çözdüm yeni Micro USB kablosu aldım onu konsola takıp kola taktım oldu.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı