PS 4'ten PS5'e geçilmeli mi?

Hocam daha sipariş etmedim yarın PS 5'i almaya gideceğim o zaman vereceğim sipariş. Ama kötü mal değil yani 4 k herkes övmüş yorumlarda. Göz atabilirsiniz.

Hocam şuna biri daha düzgün açıklık getirebilir mi? Nasıl yapabilirim? İçinde eFootball hesabı falan var nasıl yapabilirim? PS5'e hesabımı nasıl geçirebilirim? @uygr12 @Yerayay

Hocalarım ayrıca ilk kez böyle biç deneyime girişeceğimadama falan ne sormalıyım ürün hakkında yüz yüze gelince? PS 5'i açıp ayarlardan vs. kontrol etmem gereken bir şey var mı?

Kullanıcıyı silerseniz o hesapla ilgili her şey konsoldan silinir. PS5 aldığınızda hesabınızi girersiniz. PS5 alirken de dikkat edilmesi gerekenler bu videoda;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam peki PS4'ten tekrar hesaba girmek için adamın şifreyi vs. bilmesi gerekir değil mi? Tak diye giremez yani.

PS5 ile PS4 arası oyun yükleme hızında fark olmaz, internetinle alakalı o, PS5 fiyatına değmeyecek bir cihaz diye düşünüyorum, eğer masada oynayacaksan ps5 fiyatına bilgisayar diz, daha yüksek performans alırsın ve daha uzun ömürlü olur doğru parçaları seçersen.

PS5 fiyatına dizeceğin PC ile GTA oynayamazsın.. Sanırım sizin fiyatlardan haberiniz yok.. PS5 17-18 e bulunabiliyor.. Bu fiyata ekran kartını alırsın anca.. Ayrıca istediğin kadar iyi pc olsun PS5 ile karşılaştıramazsın.. PS5 sadece oyun için tasarlanmış, işletim sistemi de ona göre ayarlanmış.. 5 sene geçsin kasma donma yapmadan oyunu oynatır ancak 5 sene sonra pc den o verimi alamazsın..

Hocam daha sipariş etmedim yarın PS 5'i almaya gideceğim o zaman vereceğim sipariş. Ama kötü mal değil yani 4 k herkes övmüş yorumlarda. Göz atabilirsiniz.

Hocam şuna biri daha düzgün açıklık getirebilir mi? Nasıl yapabilirim? İçinde eFootball hesabı falan var nasıl yapabilirim? PS5'e hesabımı nasıl geçirebilirim? @uygr12 @Yerayay

Hocalarım ayrıca ilk kez böyle biç deneyime girişeceğimAdama falan ne sormalıyım ürün hakkında yüz yüze gelince? PS 5'i açıp ayarlardan vs. kontrol etmem gereken bir şey var mı?

Aynı durumu yaşamış biri olarak cevaplayayım.. PS4 ün oyun yedeklerini cloud a yükleyin mutlaka.. USB belleğe de almayı unutmayın. Sonra hesabınızdan çıkış yaparak; PS4 ü sıfırlayın.. PS5 te hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyun yedeklerini cloud'dan indirin.. PS5 e giriş yaptığınızda zaten sizi yönlendiriyor..

Hocam peki PS4'ten tekrar hesaba girmek için adamın şifreyi vs. bilmesi gerekir değil mi? Tak diye giremez yani.

PS4 ü sıfırlarsanız zaten hesabı göremez.. Şifreyi bilmeden de hesaba giremez. Sıfırlamadan PS4 ü satmayın.

Son düzenleme:
Hocam cloud’a atmaya ne gerek var ki anlamadım.Sıfırlarken zaten kullanıcı falan silinmiyor mu ?

PS5 fiyatına dizeceğin PC ile GTA oynayamazsın.. Sanırım sizin fiyatlardan haberiniz yok.. PS5 17-18 e bulunabiliyor.. Bu fiyata ekran kartını alırsın anca.. Ayrıca istediğin kadar iyi pc olsun PS5 ile karşılaştıramazsın.. PS5 sadece oyun için tasarlanmış, işletim sistemi de ona göre ayarlanmış.. 5 sene geçsin kasma donma yapmadan oyunu oynatır ancak 5 sene sonra pc den o verimi alamazsın..

Aynı durumu yaşamış biri olarak cevaplayayım.. PS4 ün oyun yedeklerini cloud a yükleyin mutlaka.. USB belleğe de almayı unutmayın. Sonra hesabınızdan çıkış yaparak; PS4 ü sıfırlayın.. PS5 te hesabınıza giriş yaptıktan sonra oyun yedeklerini cloud'dan indirin.. PS5 e giriş yaptığınızda zaten sizi yönlendiriyor..

PS4 ü sıfırlarsanız zaten hesabı göremez.. Şifreyi bilmeden de hesaba giremez. Sıfırlamadan PS4 ü satmayınHocam ps5 için monitör için açtığım konuya
Hocam Ps 5 monitör için açtığım konuya da bakar mısınız rica etsem yardıma ihtiyacım var da.

Son düzenleme:
Hocam cloud’a atmaya ne gerek var ki anlamadım.Sıfırlarken zaten kullanıcı falan silinmiyor mu ?

Hocam Ps 5 monitör için açtığım konuya da bakar mısınız rica etsem yardıma ihtiyacım var da.

Oynadığın oyunları; PS5 te açtığında sıfırdan başlamamak için.. Oyun yedekleri, cloud güncellenmediyse ps5 e geçmez.

Oynadığın oyunları; PS5'te açtığında sıfırdan başlamamak için. Oyun yedekleri, Cloud güncellenmediyse PS5'e geçmez.

Hocam oynadığım fazla oyun yoktu anlayacağınız PS5'e geçireceğim oyun yok yedeklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bir eFootball-Fall Guys falan vardı. eFootball hesabına Konami ID'yi bağlamıştım sıfırlasam hiçbir hesaba giriş yapamaz değil mi alıcı?

Hocam oynadığım fazla oyun yoktu anlayacağınız PS5'e geçireceğim oyun yok yedeklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Bir eFootball-Fall Guys falan vardı. eFootball hesabına Konami ID'yi bağlamıştım sıfırlasam hiçbir hesaba giriş yapamaz değil mi alıcı?
Sıfırladığında giriş yapamaz.

Tereddüt yaşıyorsan Playstation hesap ayarlarında güvenlik var. Oradan 2 adımlı doğrulamada kısa mesaj veya kimlik doğrulama uygulamasını aç.. hesaba giriş yaparken telefonuna kod gelir. Kimlik doğrulama uygulaması en iyisi.. telefonuna google auth u kuracaksın.. auth uygulamasında karekod var ordan okutacaksın..

Tam tersi kırığın olanakları çok fazla. Bedavaya oyun oynuyorsun. Kırık bir cihaz neden değerlidir çünkü güncelleme yapılmamıştır. Güncelleme yapılmadığı için eski sürümde kalmıştır. Eski sürümde kalabildiği içinse cihaz kırılabilmiştir. Güncellenen bir ps4 ise kırılamaz. Ancak kıran kişiler o sürüme dair bir şeyler yapması lazım ki kırılabilsin.

Ps5 hayırlı olsun dostum. Elinde CD varsa/olsaydı cd'li sürüm al derdim. Benim elimde CD yoktu ben de dijital aldım. Ama satarken dijital olması eksi. Genelde bu konsola sahip insanların elinde bolca CD olabiliyor ps4 döneminden kalma olarak. Elinde CD olan çok avantajlı.

Grafik farkı tabiki var, inkar edilemez. Ben konsola alışamadım sistemini sevemedim verimli şekilde oyun oynayamadım o yüzden bilgisayara geri dönüyorum 8 sene sonra -istediğim oynayabilmek için-. Herkese iyi forumlar.

Hocam teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. Maalesef ki daha alamadım bazı nedenlerden dolayı. PS4'ün hala satılmasını bekliyor, PS5 ilanları gezip takas olur mu diye soruyorum. Aslında PS4 +10.5K'ya alacaktım olmadı. Ben açıkçası ne kadar sevilse de kırık taraftarı değilim. 6 yıldır o PS4 bende var ve kırıktı. Hiçbir zaman Online oynayamıyorsun. O yüzden ben çok sevmiyordum. Ha oyun konusu farklı kırık daha avantajlı evet de ben oyun geldiği gibi Online oynamak isteyen vs. biriyim çünkü kırıkta da bir yere kadar oynayıp sıkılıyorsun. Oyunlar maalesef ateş pahası ayda bir kez oyun alacağım gibi gözüküyor. Hocam PS5 illa CD mi alayım? Aman aman bir fark var mı yani. Ayrıca PlayStation'un Türkiye'si niye kapandı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı