PS 4'ten PS5'e geçilmeli mi?

Hocalarım yarın Allah'ın izniyle takasa gidiyorum çift kol PS4'ü vereceğim üstüne de 11 k vereceğim.(dijital versiyon PS5)

Hocam PS 4'teki hesabımı PS5'e nasıl geçireceğim bu arada? PS 4'teki hesap satıcıda kalırsa?
Hocam sıfırlama seçeneklerinde hesaplar ve oyunlar ile sıfırla var ordan hesaplarla sifirlicaksiniz bildiğim kadarıyla PS 5 de hesabınızın şifre sini girip giriş yapacaksınız sanırım oyun verileri geçmez bir tek heralde

PS 5'te o hesabı kullanırım, haklısınız hocam. Yarın 17.30 civarı yazacağım sıfırlama hakkında yardım ederseniz memnun kalırım.

Hocam dijital sürüm olması yararıma dokunur mu? Siz hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_4810.png
    IMG_4810.png
    224,3 KB · Görüntüleme: 24
PS 5'te o hesabı kullanırım, haklısınız hocam. Yarın 17.30 civarı yazacağım sıfırlama hakkında yardım ederseniz memnun kalırım.
Tamam hocam cevap veremeyebilirim belki video izleyebilirsiniz

Hocam dijital sürüm olması yararıma dokunur mu? Siz hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Ben digital sürüm kullanıyorum cd işi karışık bence çizilmesi var her oynicaginda CD tak felan karışık ve sorunlu geliyor bana dijital sürüm var bende oyunları dijital alıyorum

Hocam bir anda fikrim değişti, dediklerinize baktığımda :D koltuk vs. sonradan alınır dediğiniz gibi. PS5 fiyatları durmaksızın yükseliyor. Kaça satabilirim konsolu peki? (Slim 500 GB)

Eğer konsolu orijinale çevirmeseydiniz kırık şekilde en az 12.000 TL ederdi ama şu anda fiyatı düştü orijinal yaptığınız için o yüzden Max 8-9k ya gider. Ortalama piyasa 7k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı