PS 5 çıkarken PS 4 Pro alınır mı?

Alınır mı? Alınmaz mı? Lütfen yazdıklarımı okuyup cevap verin.

• Oy verenlerin toplamı
    69

0-FuRKaN-0

Kilopat
Arkadaşlar sorum çok basit bence. Aslında aklımda Xbox almak vardı ucuz fiyatı Gamepass falan. Ama birkaç PS oyuna bakınca ve üstüne PS 5 tanıtımını izleyince gerçekten bir PS 4 istiyorum. Evet aslında konsol almanın bir zamanı yok şu an PS 1 bile alınabilir. Benim aklımda birkaç soru var. PS 5 çıkınca PS 4'e oyun gelir mi? PS 4'e destek kesilir mi? Yeni nesil konsollar çıkınca eski neslin oyun ve kendi fiyatı düşer diye düşünüyorum. Zaten alırsak konsolu kuzenim ile alacağız yani ayrı ama kardeşlik yapacağız. Bu sayede oyun fiyatları zaten düşmüşken yarıya inecek. Öğrenciyken ve zar zor para biriktiriyorum bunu konsola vermek yani PS 4'e vermek saçma bir karar olur mu? Açıkçası PS 4'te olan oyunlar beni bayağı götürür diye düşünüyorum. Üniversite falan bitince kendim çalışıp bir PS 5 alırım diye düşünüyorum. Artık konsol dünyasına girersem bir nesil geriden gelirim :). Zaten yeni çıkmış bir konsolu direkt almak mantıksız diye düşünüyorum. Arızalı veya sıkıntılı çıkabilir, zaten ülkeye direk gelmez diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony yeni konsolu satılsın diye, Exc. oyunları sadece PS5 için piyasaya sunacak. Bana kalırsa ne PS4 ne PS5 şu dönemde alınmaz. PS4 aşırı ve gereksiz pahalılığı yüzünden, PS5 ise gelen vergilerden dolayı abartı fiyatı nedeniyle alınmaz.

PS4'ü 1-2 sene sonra konsolu planlı eskitmeye sokabilirler. PS5 Almanız daha sağlıklı olucaktır.
Benimde gönlümden PS5 geçiyor ama ülkenin ekonomik durumu vergiler filan fiyatlar acayip yukarıda olacak gibi. Zaten alırsam eğer ki bu kriz geçince alırım PS4.
Sony yeni konsolu satılsın diye, Exc. oyunları sadece PS5 için piyasaya sunacak. Bana kalırsa ne PS4 ne PS5 şu dönemde alınmaz. PS4 aşırı ve gereksiz pahalılığı yüzünden, PS5 ise gelen vergilerden dolayı abartı fiyatı nedeniyle alınmaz.
Çok büyük hevesim var konsola. Alırsam kriz geçince alırım.

Sony yeni konsolu satılsın diye, Exc. Oyunları sadece PS5 için piyasaya sunacak. Bana kalırsa ne PS4 ne PS5 şu dönemde alınmaz. PS4 aşırı ve gereksiz pahalılığı yüzünden, PS5 ise gelen vergilerden dolayı abartı fiyatı nedeniyle alınmaz.

Çok doğru ilk çıktığında 2700TL'ye aldığım PS4 Pro şu an 6.5kya kadar satan var ülke böyle oldukça herkes birbirini koparmaya çalışıyor :D

Benim de gönlümden PS5 geçiyor ama ülkenin ekonomik durumu vergiler falan fiyatlar acayip yukarıda olacak gibi. Zaten alırsam eğer ki bu kriz geçince alırım PS4.

Çok büyük hevesim var konsola. Alırsam kriz geçince alırım.

Eğer pasaportunuz var ise Viyanayı gezebilir konsolu satın alabilir sağ sağlim evinize dönüp oyununuzu oynayabilirsiniz. Fakat vizeler sıkıntılı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00