PS 5 için klavye ve mouse önerisi

Bütçe
4000

EASUN

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

PS5 cihazım var ve klavye, fare bağlamak istiyorum. Valorant, PUBG tarzı oyunlar oynayabilir miyim bu ekipmanlarla?

Eğer oynayabilirsem bu iki ekipman için maksimum 4 bin TL bütçem var (kablosuz düşünüyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant PC ile crossplatformu desteklemiyor. Xbox ve PS5 oyuncuları birlikte oynayabiliyor. Bu nedenle sadece gamepad ile oynanabiliyor. Call of Duty MW 2019 ve sonrası oyunlar mouse & klavye desteği var. BF6 ve Redsec'in de var yine aynı şekilde. Saçma şekilde Rainbow Six'in yok. PC ile crossplatform destekliyor ama sadece gamepad ile destekliyor aşırı saçma bir olay. Hala kavrayamadım.
Ben Logitech K220 kullanıyorum, PC'den çıkarıp, PS5'e takıyorum, casual bir oyuncuyum bana yetiyor.

Boşa alma önermem. PS5'te klavye mouse desteği olan birkaç güzel oyun var onlarda sorunlu çalışıyor mesela Fortnite. Destek var ama menüde sorunlu çalışıyor. Minecraft mesela destek var ama hem menü hem de arayüzde bağlantı kopup duruyor. Call of Duty Warzone mesela çalışıyor ama her el farklı hassasiyetle falan takılıyor. Yani PS5'te klavye mouse desteği kağıt üzerinde var diyebilirim. Hem de ucuz klavyeyle de denedim MCHOSE G75 Pro (şu anki klavyem) onunla da denedim. Hem Bluetooth hem de kablosuz dongle hem de kablolu modda. Yani ama birini önerecek olsam Fortnite derdim. En sorunsuz oydu yani. Gene böyle klavye mouse destekleyen oyunlar var ama emin ol hiçbir şekilde bilgisayar rahatlığı gecikmesizliği konforunu vermiyor çok denedim. 2 defa PS5 alıp 2 defa sattım. Hatta 2 hafta önce sattım son PS5'imi ve ekipmanlarıyla birlikte gittim Lenovo Legion aldım keyfime bakıyorum artık.

internet üzerinde bir çok insan gördüm sıkıntısız oynuyorlar. bende uyumlu mouse ve klavye bakıyorum kablosuz. UP!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı