PS 5 mi iPhone 11 mi alınmalı?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selam 19.5 k bütçem var ve telefonum yok. Sarı siteden PS 5 alacağım fakat bir yandan da "telefon mu almalıyım" diye düşünüyorum. Telefon olarak 19.5 K'ya Max iPhone 11 bulabildim. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden öneri için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon al bence eğer ihtiyacın var ise ama Series S+ Android telefon da yapılabilir bütçeye göre.

Telefonun yoksa İphone 11 al. 2. el İphone 12 bulabilirsen kaçırma. Burda şimdi yok Xiaomi al yok Oppo al yazanlar olacaktır. Telefon ihtiyaç PS5 hobidir. İyi akşamlar.

İhtiyacın ya da ihtiyacın yoksa yaptığın işe göre al oyun oynayan biriysen PS5 gerçekten sana büyük rahatlık sağlayacaktır ama daha çok iş ile uğraşan biriysen iyi bir telefonun zararından çok yararı olur

Hocam telefon daha mantıklı olur eğer eski model ise ama iPhone 11 almanızı tavsiye etmem o fiyata. Hem model eskidi hem de içindeki donanımlar yetersiz gelmeye başladı. Başka telefonlara yönelebilirseniz daha güzel olur.

Telefon al bence eğer ihtiyacın var ise ama Series S+ Android telefon da yapılabilir bütçeye göre.

Hocam telefon da istiyorum istemesine de PS 5'te E footbal-EA FC 24 falan oynamak istiyorum.(şu an bende crack PS 4 var) eskiden asla Online oyun oynayamıyordum. Online oynamak çok istiyorum :D

Telefonun yoksa telefon al.

Telefonun yoksa telefon al.
Ama telefona fazla ihtiyaç duymuyorum.Genellikle işlerimi bilgisayardan hallediyorum.(Bilgisayardan da fazla oyun oynayamıyorum çünkü iğrenç bi bilgisayarım var.)

Ama telefona fazla ihtiyaç duymuyorum.Genellikle işlerimi bilgisayardan hallediyorum.(Bilgisayardan da fazla oyun oynayamıyorum çünkü iğrenç bi bilgisayarım var.)
Oyun oynamak için PS 5 istiyorum,sıfır ve bana yakın bir yerde çok ucuza buldum.(17 k)

Hocam telefon da istiyorum istemesine de PS 5'te E footbal-EA FC 24 falan oynamak istiyorum.(şu an bende crack PS 4 var) eskiden asla Online oyun oynayamıyordum. Online oynamak çok istiyorum :D
PS4 var ve özel oyunlarını oynadı isen bence Series S Daha mantıklı olur. PS5 biraz özel oyun konusunda eksik. Ragnarok bile çıktı PS4'e Series S 2. El 7000 civarına bulursun kalan para ile kaliteli telefonlar alabilirsin.

Ama telefona fazla ihtiyaç duymuyorum.Genellikle işlerimi bilgisayardan hallediyorum. (Bilgisayardan da fazla oyun oynayamıyorum çünkü iğrenç bir bilgisayarım var.)

Oyun oynamak için PS5 istiyorum,sıfır ve bana yakın bir yerde çok ucuza buldum. (17k)
İdare edecek bir telefon ve bilgisayar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı