PS 5 nedir?

Metincan Karaca

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 V12.1

-Intel® Kaby Lake Core™ i5-7300HQ 4C/4T; 6MB L3; 8GT/s; 2.5GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
-Intel® HM175 Express Chipset
4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12
-15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
-16GB (2x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM
Merhaba. PS 5 almak istiyorum ama çok bilgi sahibi değilim. Digital sürüm var, CD sürüm var. Genel itibarıyla futbol, dövüş ve yarış tarzı oyunlar oynayacağız. Galiba 1-3 aylık aboneliklerle oyunlar alınabiliyormuş. Hangisi mantıklıdır, hangi model almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. PS 5 almak istiyorum ama çok bilgi sahibi değilim. Digital sürüm var, CD sürüm var. Genel itibarıyla futbol, dövüş ve yarış tarzı oyunlar oynayacağız. Galiba 1-3 aylık aboneliklerle oyunlar alınabiliyormuş. Hangisi mantıklıdır, hangi model almalıyım?

Dijital al hocam, CD'ler dijitalin iki katı fiyatına satılıyor.

Hocam Cd sürüm almanız daha mantıklı biri oyun falan hediye eder diye ama bir abonelik ile para yatırarak istediğin oyunu oynayabiliyorsun belirli bir süre ama yinede kendiniz bilirsiniz Ps 5 kalın kasa var ps5 slim kasa var slim kasa biraz daha küçük ve fazla ağır değil bütçeniz yetiyorsa ps5 slim alın.

Birini hem CD hem dijital kullanıyorsun diğerini sadece dijital oyunlarla kullanabiliyorsun yani CD okuyucu yok. CD'ler pahalı ve eskide kaldı artık zaten koleksiyoncu değilsen CD sürümün öyle pek bir olayı yok. PS Plus ile aylık emin olmamakla birlikte 2-3 tane AAA oyunla beraber başka birçok oyun oynayabiliyorsun ama oyunlara sahip olamıyorsun o ay hangi oyunları verdiyse onları oynuyorsun sonraki ayda değişiyor.

Kral orası zevk meselesi. Dersen ki benim CD'lerle işim olmaz dijitalden alır oynar keyfime bakarım dijital al geç. CD alıp takmayı seviyorum kenarda da durur bir şey olmaz diyorsan CD li sürümü alırsın.

CD'li alma 2025 yılındayız, yurtdışında koleksiyonluk kutulu alanlar dışında kutulu oyun alan kalmadı. Konsol Oyun kanalında kutulu oyun alım satımı gören hype yapıp kutulu öneriyor. Kutulu oyunu alırken zarar, takas ederken zarar, satarken zarar ediyorsun. Asla indirimde aldığın dijital oyun kadar karlı olmuyor.

Şimdi örnek veriyorum FIFA, GTA, kombat, CoD, UFC, WRC, F1 tarzı oyunlar oynayacağım. Bunlar dijitalde satılan aylık üyeliklerle oynanabiliyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı