PS 5 parasına değer mi?

Bana göre PS5 almak için şimdilik erken. Çünkü neredeyse PS için çıkan tüm oyunlar PS5 ile birlikte PS4'e de geliyor. Kaliteden biraz taviz vererek PS4 alabilirsin. Tabi Playstation bu konuda nasıl bir politika izler bilemiyorum. Belki birkaç yıl sonra ana stüdyolarından çıkardıkları oyunları sadece PS5'e özel tutarlar. Ayrıca şöyle bir gerçek var ki en popüler Playstation serileri dahil tüm PS oyunları er ya da geç PC'ye gelecek. Yani o parayla PC'ni upgradeleyebilirsin.
 
Bana göre PS5 almak için şimdilik erken. Çünkü neredeyse PS için çıkan tüm oyunlar PS5 ile birlikte PS4'e de geliyor. Kaliteden biraz taviz vererek PS4 alabilirsin. Tabi PlayStation bu konuda nasıl bir politika izler bilemiyorum. Belki birkaç yıl sonra ana stüdyolarından çıkardıkları oyunları sadece PS5'e özel tutarlar. Ayrıca şöyle bir gerçek var ki en popüler PlayStation serileri dahil tüm PS oyunları er ya da geç PC'ye gelecek. Yani o parayla PC'ni upgradeleyebilirsin.

Evet PC'yi upgrade edebilirsiniz ama yine de PS5'ya da Xbox Series X kalitesine yetişemeyeceksiniz.
Benim için PC'deki 2K kalite 1080p 60 -120 FPS yeter derseniz oda olabilir.
 
@Zettabyte hayatımda gördüğüm en büyük PS fanboyu.

Adam kendince haklı PC'den çekmiş olabilir çok masraflar yaptım PC'ye zamanında ama PS3 GTA 5 oynattı PS3'den kastım 512 MB RAM'lı 2006 model bir sistem imkansızı başardı kısacası o yüzden fanboyları haklı 10 sene giderse PS5 hakkını verecek.
PS4'ün desteği ne zaman kesicekler ona göre ps gücünü göstericek.
PS4 15 Kasım 2013 de çıkmış 15 Kasım 2023'e kadar oyun destekler muhtemelen diye umuyorum 10 senenin hakkını veriyorlar .
 

Geri
Yukarı