Ben uzun zamandır PC oyuncusuyum ve cihazım eskidi artık hiçbir işime yaramıyor. Yeni PC fiyatlarına baktım 4060-5060 serisi sistemler bile 40k civarı. Bu fiyatlar bence biraz fazla ütopik. Bu yüzden aklıma PS 5 geldi. Daha önce de hiç konsol falan kullanmadım, yani alsam oynayabilir miyim kestiremiyorum.
Üstelik elimde Steam'de çok ciddi bir kütüphane mevcut, oynamadığım tonlarca oyunum var. Bunları bırakıp, PS tarafına geçsem nasıl olur bilemedim... Bir de PS5'i alsam bir süre sonra 2. el de satabilir miyim? Şu an Slim fiyatları 22K görünüyor. Tahmini zararım nasıl olur? En kolay nasıl satarım?
Ek olarak PS kullanan arkadaşlara bir sorum olacak,
Üstelik elimde Steam'de çok ciddi bir kütüphane mevcut, oynamadığım tonlarca oyunum var. Bunları bırakıp, PS tarafına geçsem nasıl olur bilemedim... Bir de PS5'i alsam bir süre sonra 2. el de satabilir miyim? Şu an Slim fiyatları 22K görünüyor. Tahmini zararım nasıl olur? En kolay nasıl satarım?
Ek olarak PS kullanan arkadaşlara bir sorum olacak,
- Ben PS5'i satıp, yarın PS6 alsam kütüphanem orada da devam edecek mi?
- PS 5 tarafına geçmek için geç kaldım mı? Çünkü aylık çok sağlam oyunları bedava verdiler bende hiçbiri yok. 0 oyunla geçiş yapacağım.
- Ve Gamepad'e alışamama ihtimalim de var, hiçbir arkadaşımda da konsol vs yok deneyimleyemiyorum.
- PS tarafında oyun fiyatları da malüm, aktif yeni oyunları satın alabileceğimi de çok sanmıyorum. Bu konuda siz neler yapıyorsunuz?