PS 5 Slim neden normal PS 5'ten daha ucuz?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, daha yeni normal PS 5 satın aldım. Aklıma hiç PS 5 Slim'e bakmak gelmedi. Bugün bakarken PS5'in PS5 Slim'den daha pahalı olduğunu fark ettim. Sebebi nedir? Slim daha yeni ve pahalı bir cihaz değil miydi?

Arkadaşlar merhaba, daha yeni normal PS 5 satın aldım. Aklıma hiç PS 5 Slim'e bakmak gelmedi. Bugün bakarken PS5'in PS5 Slim'den daha pahalı olduğunu fark ettim. Sebebi nedir? Slim daha yeni ve pahalı bir cihaz değil miydi?
Daha yeni, ama daha güçlü değil.

CD rom dan kaynaklı olabilir.

Nasıl yani hocam güçlü değil mi tek farkı boyutu mu?
Hayır. Slim, düz ve Pro versiyonlardaki fark:
Slim: Daha az güç tüketimi, daha az güç tüketimi için grafiklerden kısıyor.
Düz: Tam ortası.
Pro: Daha güçlü performanslı bir sistem ve daha çok güç tüketimi.

Slim ve düz arasında kalınsa düz mü alınır yani hocam?

Orada tasarım konusu araya giriyor. Aktif PS5 Slim kullanmaktayım ne ısınma yaşadım ne ses ve depolaması fat kasaya göre 200 GB kadar fazla hangisi hoşunuza giderse onu alın. Bir de DualSense mevzusu var tabii ki ilk çıkan fat kasanın yanında gelen DualSense'de stick drift daha hızlı beliriyormuş yeni çıkan fat kasalar ve Slim kasalarda gelen DualSense'de bu sorunu yüksek ölçüde azaltmislar aldığınız fat kasanın 12xx codlu cihaz olmasi önemli, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı