6K civarı olursa iyi olur ben bir tane bulmuştum ama 60 hz diyor bazı kişilerBütçe?
Hocam 6K civarı zaten PS 5 fiyatında resmen?6K civarı olursa iyi olur ben bir tane bulmuştum ama 60 hz diyor bazı kişiler
6K'ya sıfır 4K 144 Hz bulamazsınız. En uygun 4K 144 Hz monitör attığım model. İkinci elde bulunabilir belki.6K civarı olursa iyi olur ben bir tane bulmuştum ama 60 hz diyor bazı kişiler
Hocam bilgisayar için de kullanmayı planlıyorum ya da 2k monitör alıp 1080p çözünürlükte mi kullanayımHocam 6K civarı zaten PS 5 fiyatında resmen?
LG 27UN880-B 27" 5ms 4K Freesync Pivot IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam buradaki monitör 144hz yazıyor6K'ya sıfır 4K 144 Hz bulamazsınız. En uygun 4K 144 Hz monitör attığım model. İkinci elde bulunabilir belki.
Hmm sizin bütçeniz nedir söyler misiniz?Hocam bilgisayar için de kullanmayı planlıyorum ya da 2k monitör alıp 1080p çözünürlükte mi kullanayım
LG 27UN880-B 27" 5ms 4K Freesync Pivot IPS LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam buradaki monitör 144hz yazıyor
Hocam belki adamın parası var? Herkesin bütçesi az veya aynı olacak diye bir şey yok. Şaşırmanıza şaşırdığım için cevap verdim.Hocam 6K civarı zaten PS 5 fiyatında resmen?
4K 144Hz
Hocam 6K civarı zaten PS 5 fiyatında
6K?Hmm sizin bütçeniz nedir söyler misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.