PS 5 vs PC

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Arkadaşlar sistemimi yükseltmek istiyorum ve 10 15 k fiyatım var ya PS 5 alacağım ya da PC çoğunlukla oyun ağırlıklı olacak sizce hangisini tercih etmeliyim? (bence PS 5) PS5 için fiyatımı yükseltebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemimi yükseltmek istiyorum ve 10 15 k fiyatım var ya PS 5 alacağım ya da PC çoğunlukla oyun ağırlıklı olacak sizce hangisini tercih etmeliyim? (bence PS 5) PS5 için fiyatımı yükseltebilirim.
Konsolun keyfi her zaman farklı oluyor. Hazır bilgisayarın da varsa bence PS 5 Al.

Halihazırda bilgisayarınız var mı yok mu anlayamadım, yoksa PS. varsa sisteminizi yükseltin, çünkü hem PS5 fazla masraflı (PS Plus, oyun fiyatları vs.) hem de donanım olarak daha zayıf PC ye göre.

İkisini de aktif kullanan biri olarak ikisinin de tadı çok farklı ama ben FPS Online oyun oynayacagım diyorsanız PC tavsiye ederim.

Hocam artık FPS oyunları sıkmaya başladı PC iyi olmadığı için RDR 2 vb oyunları oynayamıyorum siz hangisini tercih edersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı