PS 6 performansı nasıl olur?

Şimdiden tahmin yapmak imkansız. Yarın ne olacağını tahmin edemiyoruz.

PS6'ya çok var tahmin yürütmek manasız. Daha PS5 Pro gelecek. Ama şu bir gerçek ki yüksek performans beklentiniz varsa PC'den şaşmayacaksın. Farzı mahal diyelim ki PS6 ortalama üstü donanımla çıkış yaptı sabit donanım olması nedeniyle upgrade şansı olmadığı için hızla eskiyecek PC'nin gerisinde kalacak.

500 dolara satılan biseyin 4K 60FPS vermesini bekleyen varmiydi cidden.
Ben 500 dolar olacağını düşünmüyorum hocam.
Xbox gelecek nesil bir el konsolu birde güçlü bir konsolla çıkış yapıcak.
Ps tarafıda bence bunun gibi bir strateji uygulayıp 500 dolara ps5'den daha iyi bir konsol 750 yada 800-900 dolara üst seviye bir konsol yaparlar.

Ben 500 dolar olacağını düşünmüyorum hocam.
Xbox gelecek nesil bir el konsolu birde güçlü bir konsolla çıkış yapıcak.
Ps tarafıda bence bunun gibi bir strateji uygulayıp 500 dolara ps5'den daha iyi bir konsol 750 yada 800-900 dolara üst seviye bir konsol yaparlar.
900 dolar seviyesine çıkılınca PC almak net daha mantıklı olur. Max 600 olması lazim.

PlayStation ucuz cihazlar çıkartır ve bu cihazlar oyunları akıcı bir şekilde oynatacak kadar performans verir. 4K 60 FPS vericeğinin bir garantisi yok. Tahmin yürütmem gerekirse vereceğini düşünmüyorum ve ben olsam beklemem PS5 alırım eğer ille konsol alacaksam. Fiyatları da çok uygun PS6 çıkacağı zaman ise satarım PS6 alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı