Sakin ya konuyu başka yere bağladık o yüzden yazdım 

Açıkçası para vermek istemiyorum, zaten hepsi 4-5 saat takılıp bırakacağım oyunlar. Sırf PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum, belki PS alırım ümidi ile.PS Now sistemine bakabilirsiniz. Ülkemizde resmi olarak yok ama çeşitli yollar ile kullanan kişiler var. İstediğiniz oyunlar varsa oynarsınız.
PCSX4 gördüğüm kadarıyla başarılı oynanmadığına emin misiniz?
Bu videoda gayet güzel bir oyun deneyimi sunuyor.
Amacım sadece oyunları deneyimlemek, 60 FPS'den 40 FPS'ye düşse bile umurumda olmaz açıkçası.
1 hafta deneme imkanı var. Para vermenize gerek yok.Açıkçası para vermek istemiyorum, zaten hepsi 4-5 saat takılıp bırakacağım oyunlar. Sırf PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum, belki PS alırım ümidi ile.
O emülatör sahte. Hiçbir emülatör indirme işleminde anket doldurmak zorunda bırakmaz. PS3 emülatörü olarak RPCS3 deneyebilirsiniz.
Teşekkürler dostum, hepsini deneyebilirsem deneyeceğim.PS1 için EPSXE PS2 için PCSX2 PS3 için RPCS3 WİİU için Cemu Wİİ/GAMECUBE için dolphin 3DS için citra XBOX360 için Xenia Swich için yuzu PSP için PPSSPP.
Teşekkürler dostum, hepsini deneyebilirsem deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.