PS Emülatör önerisi

PS Now sistemine bakabilirsiniz. Ülkemizde resmi olarak yok ama çeşitli yollar ile kullanan kişiler var. İstediğiniz oyunlar varsa oynarsınız.
Açıkçası para vermek istemiyorum, zaten hepsi 4-5 saat takılıp bırakacağım oyunlar. Sırf PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum, belki PS alırım ümidi ile.

PCSX4 gördüğüm kadarıyla başarılı oynanmadığına emin misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda gayet güzel bir oyun deneyimi sunuyor.
Amacım sadece oyunları deneyimlemek, 60 FPS'den 40 FPS'ye düşse bile umurumda olmaz açıkçası.

O emülatör sahte. Hiçbir emülatör indirme işleminde anket doldurmak zorunda bırakmaz. PS3 emülatörü olarak RPCS3 deneyebilirsiniz.

PS1 için EPSXE PS2 için PCSX2 PS3 için RPCS3 WİİU için Cemu Wİİ/GAMECUBE için dolphin 3DS için citra XBOX360 için Xenia Swich için yuzu PSP için PPSSPP.
Teşekkürler dostum, hepsini deneyebilirsem deneyeceğim.

Teşekkürler dostum, hepsini deneyebilirsem deneyeceğim.

Eğer daha fazlasını istiyorsanız toplu halde olarak RetroArch işinizi görecektir. Çok büyük bir kütüphanesi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı