PS Emülatör önerisi

PS Now sistemine bakabilirsiniz. Ülkemizde resmi olarak yok ama çeşitli yollar ile kullanan kişiler var. İstediğiniz oyunlar varsa oynarsınız.
Açıkçası para vermek istemiyorum, zaten hepsi 4-5 saat takılıp bırakacağım oyunlar. Sırf PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum, belki PS alırım ümidi ile.

O emülatör sahte. Hiçbir emülatör indirme işleminde anket doldurmak zorunda bırakmaz. PS3 emülatörü olarak RPCS3 deneyebilirsiniz.

PS4 emule etmek cok zor keske özel bir EFI yapsilarda direkt PC'ye kurabilsek ama yok.
Ps Now kullanabilirsiniz PS4 kumandaniz var ise sikinti yok ,yok ise Controller Emulator'lerine bakiniz.

Son düzenleme:
PS1 için EPSXE PS2 için PCSX2 PS3 için RPCS3 WİİU için Cemu Wİİ/GAMECUBE için dolphin 3DS için citra XBOX360 için Xenia Swich için yuzu PSP için PPSSPP.
Teşekkürler dostum, hepsini deneyebilirsem deneyeceğim.

Teşekkürler dostum, hepsini deneyebilirsem deneyeceğim.

Eğer daha fazlasını istiyorsanız toplu halde olarak RetroArch işinizi görecektir. Çok büyük bir kütüphanesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…