Açıkçası para vermek istemiyorum, zaten hepsi 4-5 saat takılıp bırakacağım oyunlar. Sırf PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum, belki PS alırım ümidi ile.
PCSX4 gördüğüm kadarıyla başarılı oynanmadığına emin misiniz?
Bu videoda gayet güzel bir oyun deneyimi sunuyor.
Amacım sadece oyunları deneyimlemek, 60 FPS'den 40 FPS'ye düşse bile umurumda olmaz açıkçası.
Açıkçası para vermek istemiyorum, zaten hepsi 4-5 saat takılıp bırakacağım oyunlar. Sırf PS'nin özel oyunlarını deneyimlemek istiyorum, belki PS alırım ümidi ile.
PS4 emule etmek cok zor keske özel bir EFI yapsilarda direkt PC'ye kurabilsek ama yok.
Ps Now kullanabilirsiniz PS4 kumandaniz var ise sikinti yok ,yok ise Controller Emulator'lerine bakiniz.
PS1 için EPSXE, PS2 için PCSX2, PS3 için RPCS3, WİİU için Cemu, Wİİ/GAMECUBE için dolphin, 3DS için citra, XBOX360 için Xenia, Swich için yuzu, PSP için PPSSPP.
PS1 için EPSXE PS2 için PCSX2 PS3 için RPCS3 WİİU için Cemu Wİİ/GAMECUBE için dolphin 3DS için citra XBOX360 için Xenia Swich için yuzu PSP için PPSSPP.
RetroArch is a frontend for emulators, game engines and media players. It enables you to run classic games on a wide range of computers and consoles through its slick graphical interface. Settings are also unified so configuration is done once and for all.
This AAA PS4 exclusive is fully playable with good frame-rate and graphics. You can expect a decent performance at 4k resolution with PCSX4 (PS4 Emulator).