PS kafede çalışılır mı?

• Konuyu başlatan Arel1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 8.733
Çok haklısın.
Zaten belirttim pek tecrübem yoktur, daha çok garsonluk olarak çalışmak istediğimi belirttim.Saatine 22₺ dedi birisi, diğeri de arayacak beni, işi vardı sonra konuşalım dedi.

Evet, gittiğimde tecrüben varmı diye sormadı. Oyun açmayı, kol bağlamayı felan bilmiyormusun dedi sadece.
Saatine 22 çok iyi değil hocam günde 7-8 saat çalışsan bile 154-176 oluyor.

Saatine 22 çok iyi değil hocam günde 7-8 saat çalışsan bile 154-176 oluyor.
Kaç olması lazım ki?
Asgari ücret vermez ki zaten.Sigorta yok bişe yok, geçici bir iş olarak çalışıcam.

PS hakkında bilgisi olmayan birinin internet Cafe'de çalışmak istemesi komikmiş başka bir işe gitmenizi tavsiye ederim uçak sürmeyi bilmeyen pilot gibi bir durum olmuş sizinki.
Garsonluk olarak gittiğim yerlerde tecrübem olamdığı için almıyorlar zaten.
Ps Cafelerde de tecrübem olamdığını belirttim, daha çok garsonluk gibi, getir götür işlerini yapacağımı söyledim.
Bir zaman geçtikten sonra zaten öğrenirim PS'ını nasıl kullanıldığı içi ilgili.
Söylediğin benzetme biraz abartı olmuş, yapılan iş çok tecrübe gerektirmiyor.

Kaç olması lazım ki?
Asgari ücret vermez ki zaten.Sigorta yok bişe yok, geçici bir iş olarak çalışıcam.
Asgari ücretli birisi saatlik ortalama 35 lira falan alıyor. Ben olsam saati 22 lira için çalışmazdım. Bir de tecrübeli olmasan da alınabilirsin ama PS'den hiç anlamayan birisi olmak ile tecrübesiz olmak arasında da fark var o yüzden öyle bir yorumda bulundum. Ben PS kafeme birini alıcak olsam PS'den anlamayan birisini almazdım şahsen.

(Hiçbir tecrübem yoktur) yani aslında 1 haftada öğrenmek biraz zor gibi alışması denilenleri yapması hızlı olması 1-2 ay belki de. Konsol kullanmadıysa çok zor.
Yani hiçbir tecrübem yokturdan kastım, bir sorun olursa ps da, düzeltmem konusunda tecrübem yoktur. Oyun açmayı,konsol bağlamayı biliyorum.
Ps Cafe'de çalışırken de neler yapmam gerektiğini pek bilmiyorum, daha çok ne işle uğraşmam lazım benim?

Yani hiçbir tecrübem yokturdan kastım, bir sorun olursa PS da, düzeltmem konusunda tecrübem yoktur. Oyun açmayı, konsol bağlamayı biliyorum.
PS Cafe'de çalışırken de neler yapmam gerektiğini pek bilmiyorum, daha çok ne işle uğraşmam lazım benim?

Bilgisayar kafesi olsa anlarım bu dediğini çünkü bilgisayarlar daha karmaşık hata verebilir çocuk bir şey sorabilir ama internet kafede bile bir şey öğrenmiyorsun ki 2 günde hemen öğreniyorsun hatta 3 saatte bir şeyi yok. PlayStation'ları sadece açıp eline veriyorsun orada bilgisayar kafelerindeki gibi uzaktan açma ve kontrol sistemi yok. Yan gel yat işi PS kafe işi. İnternet kafe de çok farklı değil bazen yazıcıdan belge çıkartmaya gelirler, e-Devlet hesabına girdirtmek için gelirler. Gözün sakın korkmasın çok basit işler bunlar. Bedava para. Üstüne üstlük internet kafede çalışırsan yüksek performanslı bilgisayarda 3-4 saat oynayabilirsin bile (Eğer sistem bilgisayarı iyiyse tüm gün oyun oynayabilirsin.). Hem bilgisayar oyna hem para kazan, yeme de yanında yat.

Hocam iş çok rahat olur ben şuan da çalışıyorum oturacak bol vaktin var sıkılırsın kol bağlama oyun açma temizlik işte hesap falan bunların hepsini öğrenirsin tecrübem yoktu benimde bu arada çok saçma bir şey her insanda Ps cafe tecrübesi olmaz zaten onda sorun yapma Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama en az 250 Part al

Hocam iş çok rahat olur ben şuan da çalışıyorum oturacak bol vaktin var sıkılırsın kol bağlama oyun açma temizlik işte hesap falan bunların hepsini öğrenirsin tecrübem yoktu benimde bu arada çok saçma bir şey her insanda Ps cafe tecrübesi olmaz zaten onda sorun yapma Hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama en az 250 Part al

Sabah 9 akşam 6 düşünüyorum. Saatine 22₺veririm dedi, diğerleride fiyat vermedi henüz, arayacam dedi seni.
Sence iyimi saatlik 22₺?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı