PS Now "something went wrong" hatası

mege1010

Femtopat
Daha fazla  
PS Now'u PC'den almaya calısıyorum, hesabım UK hesabı. Amazon'dan 10 poundluk gift Card aldım ve UK PS hesabıma ekledim. 1 aylık PS Now almak için buy'a basıyorum fakat ödeme ekranında something went wrong hatası alıyorum, hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS Now'u PC'den almaya calısıyorum, hesabım UK hesabı. Amazon'dan 10 poundluk gift Card aldım ve UK PS hesabıma ekledim. 1 aylık PS Now almak için Buy'a basıyorum fakat ödeme ekranında something went wrong hatası alıyorum, hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olacak var mı?

Merhaba dostum bende aynı şekilde yaptım aynı hata ile karşılaşıyorum. Çözebildinmi problemi. Paramız boşamı gitti.

Merhaba dostum bende aynı şekilde yaptım aynı hata ile karşılaşıyorum. Çözebildinmi problemi. Paramız boşamı gitti.
selam dostum 10 poundluk gift cardı hesaba yükleyince alamıyormuşşsun malesef hesaba tanımlı bir de kart olması lazımmış ancak o 10 pound o şekilde kullanılabiliyormul

selam dostum 10 poundluk gift cardı hesaba yükleyince alamıyormuşşsun malesef hesaba tanımlı bir de kart olması lazımmış ancak o 10 pound o şekilde kullanılabiliyormul
evet aynı sorunu bende yaşadım çünkü 1 aylık olanda kredi kartı required diyo sürekli 1 ay boyunca otomotik yenileme yapabilmek için kredi kartı tanımlama istiyo bu da mümkün değil çünkü türkiye kredi kartını anlıyorlar bu sebeple gitti gidiyordaki satıcıdan bi 10 poundluk ingiltere kodu daha satın aldım wallet da 20 pound olunca 3 aylık olanı satın alabildim; çünkü 3 aylık olanda otomotik yenileme istemediği için sorun çözülmüş oldu böylece "birşeyler yanlış gitti " hatası almadım ...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı