PS Plus aboneliği almaya değer mi?

Deluxe, Extra ve Essential paketlerinden hangisini yıllık olarak almamı önerirsiniz? Ya da önerir misiniz?

Konsol camiasına yeni girdiğiniz için tam size göre Deluxe ve Extra. Ben Deluxe kullanıyorum eğer sizin de klasikler kütüphanesine ilginiz varsa düşünebilirsiniz. Oyun denemeleri de oluyor Deluxe pakette. Extra alın geçin eğer bu oyunlara ilgi yoksa.
Yaza doğru belki indirim olur istersen haziranı bekle derim.

Profilimde God of War 2 resmi var.
Eki Görüntüle 2196124
Eski oyunları oynamadığınızı bilmiyordum, eğer öyleyse Deluxe daha mantıklı olur. God of War 3 Remastered, The Last of Us Remastered, Uncharted the nathan Collection, beyond Two Souls, Heavy Rain gibi yenilenmiş PS3 oyunlarını içerisinde barındırıyor.

İlk defa PS Plus alacak kişilere yıllık planlarda indirim sunuluyor. Direk PS Plus fiyatına etki ediyor bu indirim. Örnek veriyorum; yıllığı yaklaşık 2400 TL olan PS Plus extra 1400 TL civarına kadar düşebiliyor. Dönemine göre %25-%40 arasında değişiyor.

Hocam Sony sitesinden şu anda PS Plus kütüphanesinde olan oyunlara baktım içinde RDR 2 TLOU GoW gibi çok pahalı ve şaheser oyunlar var. Şimdi ben bu 3 plandan birini satın alırsam bu oyunlara sahip olacak mıyım?

Hocam Sony sitesinden şu anda PS Plus kütüphanesinde olan oyunlara baktım içinde RDR 2 TLOU GoW gibi çok pahalı ve şaheser oyunlar var. Şimdi ben bu 3 plandan birini satın alırsam bu oyunlara sahip olacak mıyım?
Sahip olmuyorsun, üyeliğin devam ettiği sürece oyunları oynuyabiliyorsun aynı Netflix ya da diğer platformların abonelik sistemi gibi. Essentials'ı alma, Extra ya da Deluxe al, bahsettiğin sağlam oyunlar Extra'nın kütüphanesi ile geliyor. Deluxe almayı düşünüyorsan da onun klasikler kütüphanesine bak, eğer oradan da oynamak istediğin oyunlar varsa Deluxe alırsın. Ama temelde eski oyunlar ve 1-2 saatlik oyun demoları dışında mantıklı değil bence.

Sahip olmuyorsun, üyeliğin devam ettiği sürece oyunları oynayabiliyorsun aynı Netflix'ya da diğer platformların abonelik sistemi gibi. Essentials'ı alma, extra ya da Deluxe al, bahsettiğin sağlam oyunlar Extra'nın kütüphanesi ile geliyor. Deluxe almayı düşünüyorsan da onun klasikler kütüphanesine bak, eğer oradan da oynamak istediğin oyunlar varsa Deluxe alırsın. Ama temelde eski oyunlar ve 1-2 saatlik oyun demoları dışında mantıklı değil bence.

Bende bugün sipariş verdim PS5'i. Extra yı alacağım bayağı sağlam oyunlar varmış şaşırdım onları görünce. Aylık 250 TL'ye gayet iyi bence ben konsolu alırım da oyun alamam diye düşünüyordum. İyi olmuş bu PS Plus.

Bende bugün sipariş verdim PS5'i. Extra yı alacağım bayağı sağlam oyunlar varmış şaşırdım onları görünce. Aylık 250 TL'ye gayet iyi bence ben konsolu alırım da oyun alamam diye düşünüyordum. İyi olmuş bu PS Plus.

Hayırlı olsun öyleyse :) diskli model mi?

Ben de seninle aynı fikirdeydim fiyatlara yetişemem diye ama abonelik sayesinde ucuz bir şekilde PS4 neslini es geçmiş oyuncular için gerçekten de çok iyi bir sistem yapmışlar. Ben GoW 2018 dışında çoğu exlusive oyunu oynayamamıştım ve abonelik sayesinde oynayıp bitirdim. Eğer imkanın varsa yıllık abonelik alabilirsin, hiç abonelik almayanlara ilk defa yıllık abonelik alırken indirimi oluyor Sony'nin, ben yazın bu şekilde yüzde 20 indirimle almıştım Extra'yı, sanırsam 1750TL gibi bir şeydi. Ama fiyatlara zam gelmeyeceğinin bir garantisi yok maalesef, onun için bunu beklemeden de yıllık extra yapıştırabilirsin. Her ay da üç oyun veriyor ayrıca, bir yılda epey oyun eder. Eğer aboneliğini iptal ettikten bir zaman sonra yenilersen kütüphanene eklediğin oyunları tekrar oynayabiliyorsun katalogdan kalkmazsa o da aklında olsun.

Hayırlı olsun öyleyse :) diskli model mi?

Ben de seninle aynı fikirdeydim fiyatlara yetişemem diye ama abonelik sayesinde ucuz bir şekilde PS4 neslini es geçmiş oyuncular için gerçekten de çok iyi bir sistem yapmışlar. Ben GoW 2018 dışında çoğu exlusive oyunu oynayamamıştım ve abonelik sayesinde oynayıp bitirdim. Eğer imkanın varsa yıllık abonelik alabilirsin, hiç abonelik almayanlara ilk defa yıllık abonelik alırken indirimi oluyor Sony'nin, ben yazın bu şekilde yüzde 20 indirimle almıştım Extra'yı, sanırsam 1750TL gibi bir şeydi. Ama fiyatlara zam gelmeyeceğinin bir garantisi yok maalesef, onun için bunu beklemeden de yıllık extra yapıştırabilirsin. Her ay da üç oyun veriyor ayrıca, bir yılda epey oyun eder. Eğer aboneliğini iptal ettikten bir zaman sonra yenilersen kütüphanene eklediğin oyunları tekrar oynayabiliyorsun katalogdan kalkmazsa o da aklında olsun.

Dijital model hocam. Benim aklımda şimdilik aylık alıp indirime girince yıllık almak vardı. Bu PS Plus'daki oyunlar her ay yenileniyor mu hocam Game Pass'deki gibi yoksa bayağı bir orada kalıyor mu? Kalıyorsa 1 yıllık almak daha mantıklı.

Dijital model hocam. Benim aklımda şimdilik aylık alıp indirime girince yıllık almak vardı. Bu PS Plus'daki oyunlar her ay yenileniyor mu hocam Game Pass'deki gibi yoksa bayağı bir orada kalıyor mu? Kalıyorsa 1 yıllık almak daha mantıklı.
Hocam bildirimi görmemişim biraz zaman geçti ama yine de cevaplamış olayım, Plus kütüphanesindeki oyunlar hiç kalkmıyor demek doğru olmaz ama uzunca bir süre kalıyor diyebilirim. Örneğin ben Mayıs ayında başladım kullanmaya ilk defa ve o zaman NFS Unbound vardı ama şu an yok, nitekim RDR2 var şuan, ama muhtemelen kalkacak. GTA V'de de aynı durum, kilitli gözüküyor şu anda bende. Her ay oyun yenileme değil ama belli aralıklarla yeni oyunlar koydukları oluyor, bu oyunları kütüphanene bir kere eklediğinde eğer kütüphanede durmaya devam ederlerse ve sen de üyeysen oynuyabiliyorsun. Her ay üç tane oyun sana verir, o oyunlar mesela sen abone olduğun sürece sende kalıyor, kütüphaneden kalkma olayı bildiğim kadarıyla onlar için geçerli değil onun için onları kaçırma ve her ay başı üç oyununu al.​

Yılda 4 5 oyundan fazlasını oynuyorsan yıllık almak mantıklı.
Mesela ben yılda Max 2 3 oyun bitirebildiğim için PS Plus almıyorum. Oyunları satın almak benim için daha uyguna geliyor.
Ama vaktin varsa ve oynarım diyorsan PS Plus al. PS Plus'ta olmayan oyunları da bu ay Black Friday indirimlerinde al.
Mesela RDR2 Ultimate indirimde 200TL olacak.
PS Plus içinden Spider-Man: Miles Morales'i indirip, oyunu açıp içinden Deluxe sürüme yükseltip 120TL gibi bir tutara Spider-Man Remastered sahibi olabiliyorsun bunu kesin yap ve Spider-Man Remastered ile oyuna başla, sonra Miles Morales'e geç.
The Last of Us Part 1 Plus kütüphanesinde var o yüzden part 2 Remastered'i al indirimde.
Arabaları seviyorsan Gran Turismo 7'yi şiddetle öneririm o da Plus'ta yok.
Bonus olarak da biped oyununu öneririm. Arkadaşına kardeşinle falan oynarsın.

Yılda 4 5 oyundan fazlasını oynuyorsan yıllık almak mantıklı.
Mesela ben yılda Max 2 3 oyun bitirebildiğim için PS Plus almıyorum. Oyunları satın almak benim için daha uyguna geliyor.
Ama vaktin varsa ve oynarım diyorsan PS Plus al. PS Plus'ta olmayan oyunları da bu ay Black Friday indirimlerinde al.
Mesela RDR2 Ultimate indirimde 200TL olacak.
PS Plus içinden Spider-Man: Miles Morales'i indirip, oyunu açıp içinden Deluxe sürüme yükseltip 120TL gibi bir tutara Spider-Man Remastered sahibi olabiliyorsun bunu kesin yap ve Spider-Man Remastered ile oyuna başla, sonra Miles Morales'e geç.
The Last of Us Part 1 Plus kütüphanesinde var o yüzden part 2 Remastered'i al indirimde.
Arabaları seviyorsan Gran Turismo 7'yi şiddetle öneririm o da Plus'ta yok.
Bonus olarak da biped oyununu öneririm. Arkadaşına kardeşinle falan oynarsın.

Şu anda da TLOU part 1 oynuyorum aylık extra aldım part 2 de güzel bir indirime gelirse onu da almak istiyorum hiç oynamadım onu. Spider-Man Miles Morales'in içinden Deluxe'ye yükseltme olayını anlamadım hocam oyunun içinde Deluxe'ye yükselt gibi bir seçenek mi var?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı