PS Plus mu almak yoksa oyun mu almak mantıklı?

Yanlış bilmiyorsam bir kere PS Plus'tan oyunu oynayınca kütüphaneye ekleniyor üyelik bitince Essential paketi alsanız bile oynayabiliyosunuz kütüphanede olanları.

Öyle bir şey yok diye Biliyorum. Hem olsa çok saçma olmaz mı? Herkes 1 aylık extra alır ondan sonra sadece Essential alır.

Ama bence en iyisi uzun vade için oyunu satın almak, indirim kovalayın, bakarsın oyuna ara verir ya da konsolu satmak zorunda kalırsın tekrar geri gelince oyunlar hesapta durur en azından.

Muhtemelen oyun satın alacağım şu an indirimde varken iyi olur çünkü RDR, FH5 ve FIFA yoksa bir anlamı pek yok benim için.
Olmazsa 3 aylik Plus alırım TLOU ve Uncharted oyununu bitiririm.

Öyle bir şey yok diye Biliyorum. Hem olsa çok saçma olmaz mı? Herkes 1 aylık extra alır ondan sonra sadece Essential alır.
bende ps4 slim var 2 sene önce fln uncharted 4 ü falan plustan oynamıştım şuanda kilitli şekilde kütüphanede duruyor essential aldığımda indirip oynayabilmiştim ama şuan öyle mi bilmiyorum

Muhtemelen oyun satın alacağım şu an indirimde varken iyi olur çünkü RDR, FH5 ve FIFA yoksa bir anlamı pek yok benim için.
Olmazsa 3 aylik Plus alırım TLOU ve Uncharted oyununu bitiririm.

Bence öyle deme. Hem anlamı yok benim için demek biraz saçma olur. Oyunu sevip sevmeyeceğini bilmeyebilirsin. Örneğin herkes RDR 2 en iyi oyun dediği için almıştım ama sarmadı çünkü hem PS 5'te 30 FPS oynayabiliyosun hem de ben aksiyon oyunlarını falan daha çok seviyorum rdr yavaş bir oyun. FH 5'e gelirsek, oyun sıkar. Tek dediğim şey bu, sıkar. Bende araba sürmeyi çok seven biriyim ama sene başı 1-2 kere Forza oynayasım tutuyor onda da game Pass alıp oynuyorum. Biraz pahalı ama paran varsa al her şeyin sonunda karar sana bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı