Geldi gelecek, beklemenin manası yok. Alabildiğiniz kadar alın, sınır koyuldu zaten 2025e kadar uzatabilirsiniz sanırım.2740 TL oldu diyorlar ama ben hala 460 TL'ye uzatabiliyorum?
2025'den daha çok uzatanlar var yöntemlerle ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum.Geldi gelecek, beklemenin manası yok. Alabildiğiniz kadar alın, sınır koyuldu zaten 2025e kadar uzatabilirsiniz sanırım.
Daha zam yansımadı belki 5 dk sonra bile yansır ne kadar uzatabiliyorsanız uzatın sistem 2025'e kadar izin vermiyor ama siz ne kadar alabiliyorsanız alın.2740 TL oldu diyorlar ama ben hala 460 TL'ye uzatabiliyorum?
Uzatıldığında hata veriyor diye biliyorum fiyat güncellenicektir 2-3 güne ya da bu akşam ama insanların yöntemlerle hata almadan uzatabildiğini gördüm nasıl yapıldığını bilmiyorum ama.
2025'ten daha çok uzatanlar var yöntemlerle ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum.
Kimisi 2026ya kadar uzatmış ben de bilmiyorum nasıl olduğunu. 10-15 kişilik arkadaş grubumuzun tamamı XBOX geçmeyi düşünüyor şuan. %500-600 zam az değil.Uzatıldığında hata veriyor diye biliyorum fiyat güncellenicektir 2-3 güne ya da bu akşam ama insanların yöntemlerle hata almadan uzatabildiğini gördüm nasıl yapıldığını bilmiyorum ama.
2025'den daha çok uzatanlar var yöntemlerle ama nasıl yaptıklarını bilmiyorum.
Doğru yolu bulmuşlar.Kimisi 2026ya kadar uzatmış ben de bilmiyorum nasıl olduğunu. 10-15 kişilik arkadaş grubumuzun tamamı XBOX geçmeyi düşünüyor şuan. %500-600 zam az değil.
Evet çünkü limit koydular herkes 5-10 yıl aldığı için.Bende tam uzatabiliyorum diyecektim 2026 ya kadar almıştın hata veriyor.
6 veya 7 de güncellenecek bugün.2740 TL oldu diyorlar ama ben hala 460 TL'ye uzatabiliyorum?
Sorgulama alabiliyorsan al geç.2740 TL oldu diyorlar ama ben hala 460 TL'ye uzatabiliyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.