PS Plus Ocak oyunları nedir?

mMadecassol

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar yeni yılınız kutlu olsun.
Normalde PlayStation Plus aylık oyunlarını yeni aya girmeden en az 5 gün önceden falan yayınlıyor bilenler bilir. Ancak yeni aya girmemize rağmen oyunlar yayınlanmadi. Yıl başı özel diye bugün yayinlanir diye düşündüm bugün de yayınlanmadi. Bir bilgisi olan var mı?

Resident Evil 2 Remake (Extra)Dragon Ball FighterZ (Extra)Life is Strange (Extra)Life is Strange Before the Storm (Extra)Just Cause 3 (Extra)Just Cause 4 (Extra)Hardspace Shipbreaker (Extra)Pure Hold’em Up (Extra)Legend of Mana (Premium)Secret of Mana (Premium)Street Fighter 30th Anniversary Collection (Premium) bu oyunları bulabildim biraz karışık kb.

Yayınlanmış 10 dakika önce PlayStation Instagram sayfasında. Suicide Squad vs. var.

Gördüm yazıyı yazdıktan sonra gelmesi şaşırttı teşekkürler yine de.

Yayınlanmış 10 dakika önce PlayStation Instagram sayfasında. Suicide Squad vs. var.

Gördüm yazıyı yazdıktan sonra gelmesi şaşırttı teşekkürler yine de.

Resident Evil 2 remake (extra)Dragon Ball fighterz (extra)Life is Strange (extra)Life is Strange before the storm (extra)Just Cause 3 (extra)Just Cause 4 (extra)hardspace shipbreaker (extra)Pure hold'em up (extra)Legend of mana (premium)secret of mana (premium)Street Fighter 30th anniversary Collection (premium) bu oyunları bulabildim biraz karışık KB.

Kaldırılacak oyunlar degilmi bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı