PS Plus satın alınmıyor

Wesley_Sneijder

Hectopat
Yer
Florya Metin Oktay Tesisleri
Daha fazla  
2 gün önce 1 yıllık PS Plus satın aldım sorunsuzca. Ardından aynı gün, aynı saat 2 tane daha 1 yıllık satın alacaktım ama 2. PS Plus'ı alacakken hiçbir şekilde kabul etmedi, sürekli tanımlanamayan hata var dedi. 3-5 tane evde kaç kart varsa hepsiyle denedim. Telefondan denedim, bilgisayardan denedim yok. En son cüzdana para yükleyeyim dedim para yükledim. Para yüklendi ama hala harcayamıyorum. Yarın zam geliyor zam gelmeden hemen almam lazım. Çaresiz durumdayım.

2 gün önce 1 yıllık PS Plus satın aldım sorunsuzca. Ardından aynı gün, aynı saat 2 tane daha 1 yıllık satın alacaktım ama 2. PS Plus'ı alacakken hiçbir şekilde kabul etmedi, sürekli tanımlanamayan hata var dedi. 3-5 tane evde kaç kart varsa hepsiyle denedim. Telefondan denedim, bilgisayardan denedim yok. En son cüzdana para yükleyeyim dedim para yükledim. Para yüklendi ama hala harcayamıyorum. Yarın zam geliyor zam gelmeden hemen almam lazım. Çaresiz durumdayım.

Hocam zam geliyor diye 2025 yılına kadar alabileceğimiz şekilde sınırlandırma geldi PS Plus'a

2025'e kadar uzatılabiliyor şu anda. Sınırlama geldi. O 27 yıllık yapan arkadaş uyandırdı bunları sanırım. :)

Vay çakallar be. Çok geç kalmışım. 2 yıl sonra boru gibi...
Peki ben bu parayı nasıl geri kredi kartına aktarabilirim? Oyun satın alıp ardından iade mi edeceğim?

Yok cüzdandan aldığınız oyunların iadesi yine cüzdana yapılır. Oyun alacağınız zaman kullanacaksınız sanıyorum onun iadesi yok karta.

Yok cüzdandan aldığınız oyunların iadesi yine cüzdana yapılır. Oyun alacağınız zaman kullanacaksınız sanıyorum onun iadesi yok karta.

Peki ne yapacağım ben? Ailemin haberi var cüzdan ile para ekleyeceğime ama eğer geri alamayacağımı duyarlarsa beni bir güzel öperler. Oyun almadığım abonelik ile oyun oynadığım için benim bir işime yaramaz o para.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı