PS Plus Satın Alırken "Tanımlanamayan bir hata oluştu." Hatası

Benimde ps plus alırken tanımlanamayan bir hata oluştu diyo para ekleyeyim dedim ondada başka bir hata çıkıyor. Nırmal oyunları direk alıyor ama ps plusta sıkıtnı var. İnternetten kod satın alayım dedim adam akıllı satan yok oyunone diye biryer buldum ama çopu kişi ps plus gelmedi demiş.

Allah belasını versin böyle sorunun ya. 2 hafta oldu denemediğim yöntem taktik kalmadı. PS'yi satıp Xbox geçeceğim artık o derece. Deluxe'ya da Extra üyelik satın alamıyorum. Üstteki arkadaşın yaşadıklarını bire bir yaşıyorum. Ne yapacağım onu da bilmiyorum. Kahretsin cidden soğudum.

Hocam ben Almanya'dan almaya çalışıyordum trden kardeşime aldırdım başta kartin süresi dolmuş dedi ama sonradan oldu. Sanırım sorunun net bir çözümü yok geçmiş olsun hocam

Herkese merhaba
Bu sorun ps4 den beri var ve çok yaşıyorum çözmek için ilk önce şunu deneyin playstation cüzdana para ekleyip öyle alın. (Genellikle oluyor)
2. Seçenek playstation storenin internet sitesinden alın
3. Seçenek farklı bir kart deneyin
Evet bu 3 yapıp yinede olmuyorsa müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz playstation arada bir bazı kartlar ile anlaşmasını bozuyor sonra yeniden felan getiriyor.
Size bir tiyo veriyim eğer satın alımı yaptıktan sonra (başarısız olursa) mobil bankacılığa bakın ve orada ödeme red edildi gibi bir mesaj varsa sorun sizdedir eğer herhangi bir şey yazmıyorsa sorun ps de dir
Hiç olmuyorsa bekleyin herkeste olmuyordur zaten 1-2 haftaya kendiliğin düzelir.
Herkese iyi forumlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar, sorunun çözümü öncelikle mobil veri ile kendi uygulamasından açıyorsunuz. Uygulama ayarlarından ödeme işlemi yaparken şifre soru kapatıyorsunuz. Ben böyle çözdüm, inşallah sorun yaşamazsınız.

bende de ayni sorun var. Ne yaparsam olmuyor. Oyun satin alabiliyorum ama ps plus alamiyorum. Cuzdana para da ekletmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı