PS Plus telefon faturasına ödeme yapılır mı?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Kartlar TROY o yüzden alamıyorum PS Plus'ı telefon faturama yansıtarak alma şansım var mı? Nasıl alabilirim?

Cüzdana ekleyip alın diyorlar iş cıkışı deneyeçeğim
Kod nasıl alınır? Bir de
Hiç bilmiyorum hocam cüzdan işini falan. Troy’un farkınıda bilmiyorum neden olmadığını. Kod da internette falan satılıyor galiba ama hiç almadım ben. Benim size önerim papara kartı almanız hiç uğraşmazsınız. Hatta onay bile yapmanıza gerek yok sitesinden veya uygulamasından hesap açıp şok, carrefoursa gibi yerlerden black kart alıp hesaba tanımlamanız. Sonra aynı markette kasada paparaya tl yüklemek istiyorum diyip para verdiğinizde hesaba para gelmiş oluyor direk ps plus alabilirsiniz ordan

Hiç bilmiyorum hocam cüzdan işini falan. TROY'un farkınıda bilmiyorum neden olmadığını. Kod da internette falan satılıyor galiba ama hiç almadım ben. Benim size önerim Papara kartı almanız hiç uğraşmazsınız. Hatta onay bile yapmanıza gerek yok sitesinden veya uygulamasından hesap açıp şok, CarrefourSA gibi yerlerden Black kart alıp hesaba tanımlamanız. Sonra aynı markette kasada Papara'ya TL yüklemek istiyorum deyip para verdiğinizde hesaba para gelmiş oluyor direk PS Plus alabilirsiniz oradan

Aile onayı falan gelmiş para cekilmiyor internet alışverişine kapalı ondan Papara sıkıntı ininal var o olur mu acaba?

Hesabına kartı Ekle ayardan Cüzdana Para Eklersen alabilirsin

Cüzdanan PS Plus alınıyor mu?

Ben aile doğrulaması yapmadım ve zaten para çekmiyorum ama internete açık seninki neden kapalı uygulamadan açılıyor

Yani benimki de açık olabilir tam bilgim yok mesela IBAN'ım kapalı sende de öyle mi? Müşteri hizmetlerini aradım kimlikte fotoğrafın olması lazım dedi uğraşmadım hiç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı