Her an zam gelebilir bence en yakın tarihte alın insanlar 3-4 yıllık almışlar bilgilendirme yapar mı çok emin değilim ama en erken almaya çalışın hatta bütçeniz yetiyorsa 2-3 yıllık’da alabilirsinizMerhaba, Sony herhangi bir mail göndermeden PS Plus hizmetine zam yapar mı? Zam gelmeden önce aboneliğimi bir sene daha uzatmak istiyorum.
O kadar da abartılacak bir sistem değil ilk günlerde eğlenceli sonra sıkıcı.Her an zam gelebilir bence en yakın tarihte alın insanlar 3-4 yıllık almışlar bilgilendirme yapar mı çok emin değilim ama en erken almaya çalışın hatta bütçeniz yetiyorsa 2-3 yıllık’da alabilirsiniz
Hocam ama 450’den fazla oyun var ve eğlenceli oyunlarda var ve Playstation özel oyunlarıda var ve kime göre neye göre sıkıcı???O kadar da abartılacak bir sistem değil ilk günlerde eğlenceli sonra sıkıcı.
Bana göre sıkıcı 1 yıldır üyeyim bu ay iptal ettim üyeliğimi.Hocam ama 450’den fazla oyun var ve eğlenceli oyunlarda var ve Playstation özel oyunlarıda var ve kime göre neye göre sıkıcı???
Hangi oyunları oynadığına bağlı bazı insanlar 15 yıllık alıyor zam gelmesin diyeBana göre sıkıcı 1 yıldır üyeyim bu ay iptal ettim üyeliğimi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.