PS Plus'da ne oynanır?

Gusein

Hectopat
Yer
Azerbaycan/Bakü
Merhaba, ilk defa PS sahibi oldum. PS 5 aldım ve yanına da PS Plus extra. Bazı oyunları bilgisayarda oynadım fakat yine de hepsini yeniden oynayacağım. İlk olarak hangi oyundan başlayayım? Ve hangi oyunları önerirsiniz?

Ghost of Tsushima, God of War.

Merhaba, ilk defa PS sahibi oldum. PS 5 aldım ve yanına da PS Plus extra. Bazı oyunları bilgisayarda oynadım fakat yine de hepsini yeniden oynayacağım. İlk olarak hangi oyundan başlayayım? Ve hangi oyunları önerirsiniz?
Oynamadıysanız Far Cry 5 veya Far Cry 6 olabilir. Ama önerim Far Cry 5 olur her zaman. AC serisi AC1, Mirage ve Shadows hariç hepsi var. Oynamadığınız bir AC oyununu oynayabilirsiniz. Çok fazla oyun var hocam. Watch Dogs 2 var o da güzel. Ubisoft oyunlarından bunları öneririm size.

Uncharted nathan drake Collection Plus katoloğunda varsa bir bak istersen. Uncharted 1 2 3 bu paketin içinde Türkçe dublajlı olarak var.
Seversen zaten Uncharted 4Ü illa oynarsın.

Oynamadıysanız Far Cry 5 veya Far Cry 6 olabilir. Ama önerim Far Cry 5 olur her zaman. AC serisi AC1, Mirage ve Shadows hariç hepsi var. Oynamadığınız bir AC oyununu oynayabilirsiniz. Çok fazla oyun var hocam. Watch Dogs 2 var o da güzel. Ubisoft oyunlarından bunları öneririm size.
PS5 Alacağım, Farcry oynayayım ? Hangi serilerden başlıyayım? AC'nin hangi sırayla gidiyor hepsi PSN'de var mı?

PS5 Alacağım, Farcry oynayayım ? Hangi serilerden başlıyayım? AC'nin hangi sırayla gidiyor hepsi PSN'de var mı?
Bağımsız hikayeleri var Far Cry'ın Far Cry 3 en iyi oyunudur benim için çok fazla kişi için de öyle, oynayabilirsiniz.

Far Cry 5 oynayın. 3 biraz eski kalıyor artık. Oynanmaz. Favori oyunum da Far Cry 5 ama tüm oyunlar arasında benim en çok sevdiğim Far Cry 5'dir. Özel bir yere sahip zaten bende. AC oyunlarının hepsi var benim dediklerim harici. AC2, AC4 Black Flag oynayabilirsiniz. AC2, Brotherhood ve Revelations paket zaten. Ezio hikayesi istiyorsanız bu paketi oynayın. Sıralaması AC2 > Brotherhood > Revelations. AC3 çok iyi değil ama 4 iyi. Origins, Odyssey de iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı