PS Portal almaya değer mi?

Çünkü resmi şekilde ülkeye sokulmuyor sıfır fiyatları fahiş.

Steam Deck performansı önemsiz, önemli olan batarya.

Portal özürlü alet.
Performans niye önemsiz olsun? Gözüme daha akıcı gözükmesi varken niye kasan oyunu oynayayım ki? Aradaki performans farkı da öyle az değil Deck'in 40 aldığı oyunda Ally gibi cihazlar genelde 60 55 civarı alıyorlar bu da önemli bir fark. Ally mesela 1080p Deck yanlış hatırlamıyorsam ya 900 ya 800p'di. Dediğim gibi Ally gibi cihazlarda da bataryayı limitleyip uzun performans alabilirsiniz. Deck kadar uzun gitmez belki ama daha yüksek Fps alırsınız. Deck 2 buçuk saat gidiyorsa Ally da 1 buçuk gider. Bu cihazlar için zaten Powerbank kullanmak kaçınılmaz gibi birşey.

Performans niye önemsiz olsun? Gözüme daha akıcı gözükmesi varken niye kasan oyunu oynayayım ki? Aradaki performans farkı da öyle az değil Deck'in 40 aldığı oyunda Ally gibi cihazlar genelde 60 55 civarı alıyorlar bu da önemli bir fark. Ally mesela 1080p Deck yanlış hatırlamıyorsam ya 900 ya 800p'di. Dediğim gibi Ally gibi cihazlarda da bataryayı limitleyip uzun performans alabilirsiniz. Deck kadar uzun gitmez belki ama daha yüksek Fps alırsınız. Deck 2 buçuk saat gidiyorsa Ally da 1 buçuk gider. Bu cihazlar için zaten Powerbank kullanmak kaçınılmaz gibi birşey.
Saçma sapan bir muhabbet, pil süresi önemli olan. Dediğin cihazlar su gibi içiyor bataryayı. Yemişim 10 FPS farkı.

Dışarıda kullanmak için iyi bir cihaz değil. O niyetle tasarlandığını da pek sanmıyorum zaten sözde dışarıda da kullanabiliyorsunuz diyor Sony de kaç kişi verimli şekilde kullanabilir ki bu cihazı? Evde kullanmak için bence iyi cihaz hocam TV her zaman müsait olmuyor kendim mesela PS5 sahibiyim konsola sadece annem dışarı çıktığında oturabiliyorum. Hem onda da konsolun başında durmak gerekiyor Portal tam olarak ev için bir el konsolu işlevi görmek için var yatakta tuvalette odada oynayabilmek çok konforlu hem de bunu tetik efektleriyle ve büyük ekranda yaptırıyor. Bağlantı kusursuz çalışırsa tüm el konsollarından daha stabil ve iyi bir deneyim sunuyor.

İşte bu bir remote play cihazı. Söylediğin gibi TV'yi kullanmaya ev halkından sıra bulamayanlara gider bir ürün. Ürünün asıl sorunu fiyatı bence, bu aksesuar niteliğinde kalıyor PS5'e ihtiyaç duyduğu için fakat PS5'i 20 bin TL'ye alıyorsun, yarı fiyatı olan 10 bin TL veripte portalı almak tat kaçırıyor. Yoksa mesele ürünün işe yaramaması veya kolaylaştırıcı olmaması değil. Mesele fiyat/performans. Hani ekstra bi tuvalete giderken oynayayım diye 10 bin vereyim mi? veya TV'yi kullanmaya bana sıra gelmiyor, şunu alıp rahatça oynasam mı? Olay kişinin ihtiyacında bitiyor.

İşte bu bir remote play cihazı. Söylediğin gibi TV'yi kullanmaya ev halkından sıra bulamayanlara gider bir ürün. Ürünün asıl sorunu fiyatı bence, bu aksesuar niteliğinde kalıyor PS5'e ihtiyaç duyduğu için fakat PS5'i 20 bin TL'ye alıyorsun, yarı fiyatı olan 10 bin TL veripte portalı almak tat kaçırıyor. Yoksa mesele ürünün işe yaramaması veya kolaylaştırıcı olmaması değil. Mesele fiyat/performans. Hani ekstra bi tuvalete giderken oynayayım diye 10 bin vereyim mi? veya TV'yi kullanmaya bana sıra gelmiyor, şunu alıp rahatça oynasam mı? Olay kişinin ihtiyacında bitiyor.
Fiyatını geçtim interneti ne kadar iyi alacağı önemli. Stabil çalışacağını bilsem şahsen 14k da veririm. Cihaz normalde işe yarayacak bir alet ama hem ihtiyacına uyması hem de iyi çalışması lazım o da risk faktörü. Remote play ile test etmek bir seçenek ama Remote Play iyi çalışsa bile bu cihazın kötü çalışma riski var. İleride illa ucuzlar o ara alınabilir. O paralara da el konsolu yok sonuçta eğer iyi çalışırsa parasına değer bir alet.

Değer. Kullanmayan Portal'ın nasıl efsane olduğunu bilmiyor. Eğer sabit hızda bir altyapınız varsa net kaçırmayın. PS5 olmadan PS Plus veya PS Now alarak 1080p cam gibi Horizon Forbidden West oynamak bambaşka bir olay.

Değer. Kullanmayan Portal'ın nasıl efsane olduğunu bilmiyor. Eğer sabit hızda bir altyapınız varsa net kaçırmayın. PS5 olmadan PS Plus veya PS Now alarak 1080p cam gibi Horizon Forbidden West oynamak bambaşka bir olay.
İnterneti iyi emse çok iyi cihaz bence. Ama çok riskli işte iyi ve stabil internete sahip youtuberlar bile drop yemesinden vb şikayetçi. Kusursuz çalışırsa çok iyi cihaz.

İnterneti iyi emse çok iyi cihaz bence. Ama çok riskli işte iyi ve stabil internete sahip YouTuber'lar bile drop yemesinden vb şikayetçi. Kusursuz çalışırsa çok iyi cihaz.

Ben arkadaşım sayesinde 1000 Mbps internet + PS now ile denedim ağzım açık kaldı. Öncesinde neden bu kadar satılmış diyordum ama sonra anladım. xCloud ile konuştuğumuz şeyleri Sony çoktan gerçeğe dönüştürmüş. İleride üzerine düşerlerse acayip fena bir şey olur.

Ben arkadaşım sayesinde 1000 Mbps internet + PS now ile denedim ağzım açık kaldı. Öncesinde neden bu kadar satılmış diyordum ama sonra anladım. xCloud ile konuştuğumuz şeyleri Sony çoktan gerçeğe dönüştürmüş. İleride üzerine düşerlerse acayip fena bir şey olur.
1000 mbps de çok hocam TR'de o internete sahip çok az kişi var. Normal şartlarda 25 mbps yeterli diyor Sony ama öyle çalışmıyor işte.

1000 mbps de çok hocam TR'de o internete sahip çok az kişi var. Normal şartlarda 25 mbps yeterli diyor Sony ama öyle çalışmıyor işte.
Asla 25mbps çalışmıyor çalışsa çoktan almıştım ve konuyu açmazdım. 80-90 mbit hız alıyorum ama aşırı kasma yapıyor arkadaşımdan denemiştim. Sonra konsola geçtim ben ne çekmişim ya oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı