PS Pro vs. PS5'e SSD takmak

KokceliMehmet

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar herkese,
Alan yetersizliğinden dolayı WD SN850X 2TB SSD'sini almayı düşünüyorum. Buna para vereceğime biraz daha üstüne koyup PS5 Pro'yu mu bekleyeyim sizce? SSD performansı ile PS5 Pro performansı çok fark ediyor mudur sizce?
PS5 diskli standart Edition kullanıyorum.
PS5 Pro alırsam yurt dışından alırım.

Selamlar herkese,
Alan yetersizliğinden dolayı WD SN850X 2TB SSD'sini almayı düşünüyorum. Buna para vereceğime biraz daha üstüne koyup PS5 Pro'yu mu bekleyeyim sizce? SSD performansı ile PS5 Pro performansı çok fark ediyor mudur sizce?
2 TB napacaksınız ya tüm oyunları mı indireceksiniz napacaksınız? Bu arada ps5 pro bence tam bir para emcükleme yeri. Önümüzde gelecek yeni ps özel oyunu da yok almak çok saçma bence 1TB ya da 512 GB ssd alın takın yeterli. PS6 çıktığında alırsınız istiyorsanız.

2 TB napacaksınız ya tüm oyunları mı indireceksiniz napacaksınız? Bu arada ps5 pro bence tam bir para emcükleme yeri. Önümüzde gelecek yeni ps özel oyunu da yok almak çok saçma bence 1TB ya da 512 GB ssd alın takın yeterli. PS6 çıktığında alırsınız istiyorsanız.
Hocam almışken en çoğunu alayım uğraştırmasın daha demiştim de 1TB yeterliyse onu da alabilirim.

Ne kada
Ne kadar doğru biliyorum fakat black ops yeni oyunu 340 gb diyorlardı. O yüzden 2 tb mantıksız değil.

Selamlar herkese,
PS5 pro alınmaz, arada ki grafik farkını göstermek için %400 zoom atıp karşılaştırma yapmışlar xD. Kaldı ki Ps5 alınmaması gereken konsol bence, ps4 oyunlarına remaster atıp duruyorlar.

PS 5 için genellikle 5700, 6600 ve 2070 olduğu söyleniyor. PS 5 PRO 4070 performansı bence pek mümkün değil gibi olsa olsa RX 6700 veya 6700 XT olur en fazla.

PS 5 için genellikle 5700, 6600 ve 2070 olduğu söyleniyor. PS 5 PRO 4070 performansı bence pek mümkün değil gibi olsa olsa RX 6700 veya 6700 XT olur en fazla.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı