Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ağustos 2023 #31 xantarespeekk dedi: Hocam AAA oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Genişletmek için tıkla... hocam bunu demek istedim bir elin parmağını geçemez diyorsunuz.
xantarespeekk dedi: Hocam AAA oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Genişletmek için tıkla... hocam bunu demek istedim bir elin parmağını geçemez diyorsunuz.
xantarespeekk Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #32 spriggan dedi: Tamam dostum kenichiro Yoshida'yı şimdi arayıp fırçayı çekiyorum. Hemen indirimleri iyileştirsin. Technopat'dan Yusuf çok kızdı derim. Genişletmek için tıkla... Hocam saçmaladığınızın farkında mısınız indirim gelmiş sizde başta demişsiniz ki indirim var zaten PS Store'da bende ardından kayda değer oyunlar yok indirimde dedim siz neyin kafasındasınız ne kullandınız bize söyleyin bizde kullanalım.
spriggan dedi: Tamam dostum kenichiro Yoshida'yı şimdi arayıp fırçayı çekiyorum. Hemen indirimleri iyileştirsin. Technopat'dan Yusuf çok kızdı derim. Genişletmek için tıkla... Hocam saçmaladığınızın farkında mısınız indirim gelmiş sizde başta demişsiniz ki indirim var zaten PS Store'da bende ardından kayda değer oyunlar yok indirimde dedim siz neyin kafasındasınız ne kullandınız bize söyleyin bizde kullanalım.
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 31 Ağustos 2023 #33 spriggan dedi: Ben salıyorum dostum. Arkadaş boş yapıyor. Size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla... Bende salıyorum uğraşamam aga.
spriggan dedi: Ben salıyorum dostum. Arkadaş boş yapıyor. Size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla... Bende salıyorum uğraşamam aga.
ArdaAnces Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 151 Makaleler 1 31 Ağustos 2023 #34 Witcher 3 alacağım. Ne zaman girer indirime?